• Новинка
Играчки за кучета за малки Кучета, Силни, Меки Играчки за кучета, Пищащие Играчки за Кученца от Малки Средни Кучета, Плюшен Интерактивни играчки за теглене на въже, ?

Играчки за кучета за малки Кучета, Силни, Меки Играчки за кучета, Пищащие Играчки за Кученца от Малки Средни Кучета, Плюшен Интерактивни

BGN 2.00
Налично
Налично

【Безопасен естествен материал】 Естествен памук материал, здрав плат, висока якост, нетоксичен и вкус на мек материал, който е полезен за вашите кучета, крачета играчки от памучен плат правят играчка по-здрава, мека плюшен повърхност придава усещане за комфорт при допир, което предпазва венците на вашето куче 【Играта-взаимодействие и тренировка IQ】 Вградена играчка на гласов апарат, който издава звук, и тази здрава веревочная играчка с две възли са добри за игра на дърпане на въже.По този начин, това е най-добрата играчка за развитие на IQ и онлайн обучение, тя е много подходяща за взаимодействие с кучето си. 【Почистване на зъбите】Мека играчка за кучета може ефективно почистване на устата на кучето, масаж на венците, намалява плаката и зъбния камък и за укрепване на здравето на зъбите. 【Играчки за кучета професионален дизайн】Добавяне ежедневно забавление на вашите домашни любимци, смили се за тях от депресия, отегчение и безпокойство.Неговото присъствие ще накара кучето си по-рядко хапят диван, столове, което значително ще запази къщата чиста и чистота. 【Идеален за кучета】 Е идеална за малки кученца, на малки, средни и големи кучета (не се препоръчва за кучета с изключително силен хапка).Можете да се изпират на ръка или в перална машина.Ако кучето не е доволна от играчката, моля, свържете се с нас. 【Безопасен естествен материал】 Естествен памук материал, здрав плат, висока якост, нетоксичен и вкус на мек материал, който е полезен за вашите кучета, крачета играчки от памучен плат правят играчка по-здрава, мека плюшен повърхност придава усещане за комфорт при допир, което предпазва венците на вашето куче. 【Играта-взаимодействие и тренировка IQ】 Вградена играчка на гласов апарат, който издава звук, и тази здрава веревочная играчка с две възли са добри за игра на дърпане на въже.По този начин, това е най-добрата играчка за развитие на IQ и онлайн обучение, тя е много подходяща за взаимодействие с кучето си.

Подробности

Подобни продукти в категория