• Новинка
Двойна купа за кучета, Повдигнати Стабилна структура на Научното Хранене Двойна Купичка за вода и храна за Кучета Многоцелеви Отделен Дизайн за Кучета за дома за д?

Двойна купа за кучета, Повдигнати Стабилна структура на Научното Хранене Двойна Купичка за вода и храна за Кучета Многоцелеви Отделен Дизайн

BGN 3.00
Налично
Налично

Височината на масата 2,8 инча : Двойна купа за котки и кучета с височина на масата от 7 см /2,8 инча, за да подобрите стойката си любимец при яденето и да яде, без да натискатеУстойчива конструкция : Две купички за кучешки вода се поддържат четырехугольным основание, което е стабилно и не се обръща.Устата си купи с наклон : Двойна купа за котки и кучета наклоняет устата на купата на 4 градуса, за да се увеличи зоната на хранене, и може да се използва за голям лица и плоски лица.Лесен за почистване : Двойна купичка за вода и храна за кучета имат разъемную дизайн и почистване лесно да се справя.Наклон на основата на чашата : Двойна купа за кучета използва седалка за купата с лек наклон 2 градуса, за да намали натиска на шиен отдел на гръбначния стълб, предизвикани от приема на храна на домашни любимци. Височината на масата 2,8 инча : Двойна купа за котки и кучета с височина на масата от 7 см /2,8 инча, за да подобрите стойката си любимец при яденето и да яде, без да натискате. Устата си купи с наклон : Двойна купа за котки и кучета наклоняет устата на купата на 4 градуса, за да се подобри зона за хранене, и може да се използва за голям лица и плоски лица. Основата на чашата с наклон : Двойна купа за кучета използва столчето на чашата с лек наклон 2 градуса, за облекчаване на натиска на шиен отдел на гръбначния стълб, предизвикани от склонност домашен любимец за хранене. Стабилна конструкция : Две купички за храна с вода за кучета се поддържат четырехугольным основание, което е стабилно и не се обръща. Лесен за почистване : Двойна купа за храна с вода за кучета имат разъемную дизайн и почистване лесно да се справя. Спецификация : Тип на продукта : Двойна купа за храна с вода, за да СобакМатериал : пластмаса Височина на масата : около 7 см / 2,8 инча Списък на опаковката : 1 x основа 2 x купа Забележка : Моля, оставяйте някаква грешка при ръчно измерване.

Подробности

Подобни продукти в категория