• Новинка
Pink Label Дейци-Преносима машина за производство на етикети D210S с 4 Ламинированными панделки, лесна за използване, принтер за етикети с QWERTY-клавиатура, адаптер за проме?

Pink Label Дейци-Преносима машина за производство на етикети D210S с 4 Ламинированными панделки, лесна за използване, принтер

BGN 30.39
Налично
Налично

【2022 новите производители на розови етикети】 машина за производство на етикети D210 S с панделка добавя нова функция : ПЕЧАТ CHANIN С РАЗЛИЧНИ ТЕКСТОВЕВие можете да печатате от 55 различни текстове непрекъснато, водене на записи. 【Устройство за създаване на стикери за залепване на етикети】 Устройство за производство на розови етикети с лента, оборудван с интелигентни бутони с едно докосване, които ни позволяват бързо да получите достъп до повече от 500 знаци, 4 рамка и 22 език и т. Можете да използвате няколко стилове за Сладка Label Maker за организиране на живота си. 【Преносими устройства за производство на етикети】 Устройство за вземане на етикети D210 S с QWERTY-клавиатура, което прави този преносим принтер за етикети е много лесен за използване.Не е необходимо да се свърже с телефон или компютър, удобен за лична употреба у дома, в офиса, в училище, малък бизнес. 【Машина за производство на етикети, със здрави и ламинированными ленти за етикети】 Нашите ленти за вземане на етикети JM Label Kingdom използват професионални високите технологии ламиниране, която позволява спестяване на повече от 10 години.Те са издръжливи и устойчиви на износване вода, избледняване и температура. 【Labeller машина с ac адаптер】 : Тази labeller машина D210 S с ac адаптер (включен в комплекта) или се захранва с 6 батерии тип ААА. 1 * Розов производител на етикети D210 S. 1 * Розов производител на етикети D210 S.Машина за производство на етикети Label Kingdom Pink е лесен за използване, има 500 символа, 4 рамка и 3 полета, и т., Можете да използвате функцията за множество редакции за запазване на ленти!Преместване на реда в дома и домашния офис на две сметки с помощта на този зашеметяващ набор Label maker от Label maker D210 S.

Подробности

Подобни продукти в категория