• Новинка
Държач за торбички за кучешки какашек 3 в 1 с вградено led фенерче за каишка и метален клипс за закачане на използваните чанти в два цвята Опаковка за торбички за куче?

Държач за торбички за кучешки какашек 3 в 1 с вградено led фенерче за каишка и метален клипс за закачане на използваните чанти в два цвята

BGN 2.33
Налично
Налично

?По-БЕЗОПАСНО В ТЪМНОТО : когато ходиш с кучетата си през нощта, държач за пакети за какашек с фенерче ще ви помогне ясно да видите на пътя и лесно почистване на какашкиВ частност, в него се използва батерията AA/ LR6/ AM-3. В сравнение с монетными клетки, батерията не само се увеличава и ви помага да се избегнат проблемите с честата подмяна на батерията, но и прави фенерче-ярко, а също така подчертава по-нататък, за да се сведе до минимум дразнене от лошо отношение и чувство на несигурност в тъмното. ? НЕВЕРОЯТЕН дизайн за повече разходки : Нашият диспенсер за пакети за какашек се различава разумни дизайн, тънък изработка изработка, стилен цвят.Бутон за превключване на по-издръжлив, отколкото други подобни изделия, както на горната и долната част на корпуса са плътни се отвори.Независимо от това, как кучето бяга, тя няма да падне.Всичко това е предназначено за това, да си правят разходки с кучето си на по-приятни и отпускащи. ?Насладете се на досугом : Метална ключалка позволява да се мотае два използваните чанта за какашек, ефективно водене сте далеч от мръсни кучета какашек и по-добре прекарвам свободното време със своите кучета.Има изходи от двете страни, и ако сте свикнали да използват лявата си ръка, той ви е доста подходящ. ? ЛЕСНО да носите Със себе си : благодарение на информационните браслету той не ще ви кучета и хора на дискомфорт поради продължителното триене на контакт.В същото време съответната дължина е удобна за захващане към яката на кучето, дръжката на каишка и да не стихва при движение на кучето в сравнение с дългоцевно оръжие.Можете също така да го постави на своя раница или в колата, защото опаковка компактен и измерва само 8.Размери торби за какашек съставляват 23 * 32 см / 9,06 * 12,59 инча. ? ПЪРВОКЛАСНО ОБСЛУЖВАНЕ на КЛИЕНТИ : Предоставяне на клиентите на задоволително обслужване - това е нашият принцип, както и удоволствие.

Подробности

Подобни продукти в категория