• Новинка
Zxb-shop Чаша за почистване на кучешки Лапи, Препарат за почистване на лапите на домашни любимци, Препарат за миене на Лапи, Препарат за миене на краката, За поддържане ?

Zxb-shop Чаша за почистване на кучешки Лапи, Препарат за почистване на лапите на домашни любимци, Препарат за миене на Лапи, Препарат за

BGN 21.47
Налично
Налично

Мека вертикална силиконова четка, мека и удобна, по-добре предпазва крака домашен любимецСиликонов материал, здрав и издръжлив, се използва по-дълго.Лесно управление, директен изплакване с вода, лесно се обработва, лесна работа.Има различни размери, можете първо да се измери големината на лапи домашен любимец.Мивка за краката на домашни животни идеален подарък за любителите на домашни животни.Това определено ще направи впечатление на подаръци за нов дом, подарък за рожден ден, подаръци за деня на благодарността, коледа, коледни подаръци и т. Име на продукта : чаша за измиване на краката на домашни любимци Материал изделия : каучук съдържание на пакета : 1. Моля, проверете размера преди покупката, се дължи на ръчно измерване ще бъде грешка около 0-3 см, моля, приемете 2. Снимки на продукта няма продукти, различни от товара3. Моля, обърнете внимание, че поради различни монитори могат да се появят малки разлики в цвят, моля, разберете. Посочените данни са само за справка, размер се измерва ръчно, всяка променлива може да се различават, моля, обърнете се към самия продукт, благодаря. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронна поща, ние ще решим проблема възможно най-скоро. Ще се радваме на вашите коментари, за да можем да ви предоставят по-добри продукти и услуги. Благодаря, че посети магазина ми, натиснете, за да влезе в магазина ми, ще има много продукти за вашата помощ, логистика, обикновено, изпращаме в рамките на 1-3 дни, за очаквания час на пристигането си е 9-15 дни.

Подробности

Подобни продукти в категория