• Новинка
5 Чифта фалшиви Мигли от Изкуствено Кадифе С Прозрачната Лента Супер Пухкави Тънък 3D Обем на Естествен Вид на Фалшиви Мигли Котешко Око за Многократна употреба Мек?

5 Чифта фалшиви Мигли от Изкуствено Кадифе С Прозрачната Лента Супер Пухкави Тънък 3D Обем на Естествен Вид на Фалшиви Мигли

BGN 3.33
Налично
Налично

【Естествен вид и тегло】 Внимателно обработени подходящи влакна създават фалшиви мигли желаната дължина и обем, прави ги меки и гладки, като придава повече красота и пъргавината без натоварване 【Високо качество и пушистость】 Muse More използва висококачествени изкуствени влакна дупки за създаването на пухкави фалшиви мигли, които са меки и тънки.Идеален за ежедневна употреба. 【Лесно и удобно носене】 Muse More използва прозрачна лента на нашите ресницах fales, за да ги направи по-естествени благодарение на този дизайн, облегчающему носенето. 【Многократна употреба без използването на насилие】 Muse More се грижи за живота на Земята толкова, колкото и вие, всички наши продукти са изработени от висококачествен синтетичен материал, който е траен и може да се използва при подходящи грижи. 【Специализиран за обслужване на клиенти】 Muse More смята, че удовлетворяването на нуждите на клиентите-това е най-важното, ние се стремим към всичко, което може да направи клиентите по-щастливи, ако имате някакви въпроси или предложения относно продукта, моля не се колебайте да се свържете с нас.

Подробности

Подобни продукти в категория