• Новинка
Godox TT685IIF 1/8000 s HSS GN светкавица Speedlite TTL TCM с ефективна функция на преобразуване Вграден системен приемник Godox 2,4 G X (TT685IIF за Fuji)

Godox TT685IIF 1/8000 s HSS GN светкавица Speedlite TTL TCM с ефективна функция на преобразуване Вграден системен приемник

BGN 60.20
Налично
Налично

Godox TT685 II с вградена безжична система за дистанционно управление на 2,4 Ghz за подкрепа на предаване и приемане, с помощта на тази флаш може лесно да създават прости, така и сложни настройки на осветление мощен и ефективен инструмент за осветление, тази светкавица с мощен линеарно брой 197 ' при ISO 100 с обхват на мащабиране 20-200 mm. Godox TT685 II работи като пълно безжично водеща или задвижващо устройство с функционалност TTL, също така разполага с нова и уникална функция TCM (конвертиране на TTL в ръчен режим), която ви позволява мигновено да се превежда TTL в ръчен режим, тази функция помага да се фиксира точната стойност на експозиция и полезно за бързо определяне на добра отправна точка за персонализиране на външни огнища в ръчен режим. или максимална универсалност, тази обновена светкавица се навежда от -7 до 120 ° c и се завърта на 330 °, осигуряване на по-гъвкави ъгли на светкавицата и по-ефективен процес на настройки на осветление. или лесна за използване, настройка на светкавицата се показват на лесно четим задната част на LCD панела, а светкавицата е оборудвана с 2,5-мм порт за синхронизация за основно от кабелна връзка.Стабилна консистенция и цветна температура при особено добро осветление; Поддръжка актуализации на фърмуера.Безжична светкавица.Група предаватели : A, B, C, D. предаване на Разстояние (прибл. която симулира светкавица.Задейства се с помощта на бутона за предварителен преглед на дълбочината на полето на камерата.Функция за безжична светкавица : предавател, приемник, Off. Канали : 32 (1 ~ 32).Управляеми групи приемници : A, B, C, D, E (група E може да се управлява с помощта на спусъка флаш X серия).Помощен лъч за автоматично фокусиране.Ефективен обхват (прибл.) : Център : 0,6 ~ 10 м /2,0 ~ 32,8 ft; Периферия : 0,6 ~ 5 m / 2,0 ~ 16,4 фута. ?【TT685 II】 : Godox никога не престава да предложи на потребителите още по-доброто решение за заснемане.Още веднъж, ние разширяваме границите на възможностите висок клас tt685, за да оптимизирате вашите впечатления от снимките.Слушане на гласовете на потребителите, TT685ll е обновен в различни аспекти, в същото време, наследявайки всички мощни функции TT685.

Подробности

Подобни продукти в категория