• Новинка
Коледни Струнни Светлини Приказни Светлини, Коледни Светлини Led Загорающиеся Балони за Декорация На закрито Или На открито Рожден Ден, Сватба Коледна парти Коледн?

Коледни Струнни Светлини Приказни Светлини, Коледни Светлини Led Загорающиеся Балони за Декорация На закрито Или На открито Рожден Ден, Сватба

BGN 1.00
Налично
Налично

Перфектното БижуПри включен светлината се създава романтична и приятна атмосфера.Идеален за декорация на помещения и на открито.парти Ден, Свети Валентин, сватба, къща, прозорец, фестивал, ресторант, хотел, търговска сграда, търговски център и т. Осигурете сертификати CE, качество и сигурност, без източник на светлина и предоставяне на стандартни ключове, щепсели в различни страни.Ветрозащитный led батерията може да се използва на открито и закрито.Няма кабел или външен източник на захранване.Перфектна Коледа, Великден, Сватба, рожден Ден, парти, празник, градина и т. Малки междузвездни гирлянди, ниско ниво на зареждане на батерията, led фею лесно да носите със себе си, да се радвате навсякъде.Стабилна светкавица, подходяща за различни нужди в светлина, една много интересна.Лесно можете да се извършва на открито, подходящ за дъжд, спрей сняг.Той е предназначен за употреба вътре и отвън на помещенията.Сватба, Празник, Коледа, Градина, Двор, Бани, Ограда, Веранда, Дърво, Покрив, Тераса, двор за употреба на открито.Идеални гирлянди, коледни гирлянди.Име на продукта : Коледна украса led притежателя Предупреждение : трябва да се изпомпва балон с хелий или за въздух, не се надувайте баллонпожалуйста, обърнете внимание : 1. Проверете цвят и размер преди да купите. Снимки на продукта не са включени стоки, различни от самата стока. Моля, обърнете внимание, че поради факта, че дисплея е различно, може да има разлика в цвят, моля, извинете ме. Ако установите някакви въпроси относно нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронна поща, ние ще решим проблема възможно най-скоро. Добре дошли на обмен и обратна връзка, за да ви предостави най-добрите услуги и продукти.

Подробности

Подобни продукти в категория