• Новинка
Hicient Reflex Bag, Отделно Стоящи, светът бокс Круша Боксовия Чувал Регулируема Височина и Скоростни Боксови Круши за Възрастни и деца, на склад в САЩ)

Hicient Reflex Bag, Отделно Стоящи, светът бокс Круша Боксовия Чувал Регулируема Височина и Скоростни Боксови Круши за Възрастни

BGN 0.33
Налично
Налично

Стоманен скелет с 12 нещастници осигурява бързо монтиране върху гладки подовеПерфектен за тренировки по бокс в закрити помещения или на открито.Поставка за пробивных топки регулира по височина в зависимост от всяка възраст и нужди.С помощта на инструкциите за инсталиране, можете лесно да инсталирате котлет топка за няколко минути.(ръкавици в комплекта не са включени).Този топката, за да победи ще ви помогнат да подобрите своите умения за избягване и укриване на данъци в страната, както и координацията. 【? Регулируема височина】 Регулируема височина от 43,3 "до 51,2" (от 110 см до 130 см), се препоръчва за хора ръст до 175 виж 【?30*30 см СТОМАНЕН ВСАСЫВАЮЩЕЕ ОСНОВА】Магистралата чанта за пробивания топки се предлага с квадратна стоманена основа (включва 12 здрави вакуум, дава възможност за бързо закрепване на гладки подове), подпружиненным регулируем вал. 【?ОТСКОЧИ НАЗАД】Издръжлив дизайн на топката от мека гъба, еластична повърхност на топката от изкуствена кожа. Нашият самостоятелен боксовия чувал оборудван силна пролет в основата на пръчката.Това позволява инсталирана на извора на боксова круша всеки път да се върне в първоначалното си положение след всеки удар. 【? ДЪЛГО СТРЕСА】 Повишава издръжливостта на сърдечно-съдовата система и развива координацията на ръцете и очите.Отпуснете лоста, шиен отдел на гръбначния стълб и цялото тяло.Подобрете симетрията на тялото.Дългите тренировки могат да отслабнат, да въвеждат в действие на мускулите на цялото тяло и образува вашата идеална линия. 【? УСЛУГА за 100% УДОВЛЕТВОРЕНОСТ】Ако по някаква причина сте недоволни, ще получите 100% от парите си обратно.Запасите в САЩ, доставка в рамките на 3-7 работни дни. 【? Регулируема височина】 Регулируема височина от 43,3 "до 51,2" (от 110 см до 130 см), се препоръчва за хора ръст до 175 виж 【?30*30 см СТОМАНЕН ВСАСЫВАЮЩЕЕ ОСНОВА】Магистралата чанта за пробивания топки се предлага с квадратна стоманена основа (включва 12 здрави вакуум, дава възможност за бързо закрепване на гладки подове), подпружиненным регулируем вал.

Подробности

Подобни продукти в категория