• Новинка
Играчка За малки Кученца с Сердцебиением 3T GROUP, Играчка за кучета с Сердцебиением, Играчка за малки Кученца, Играчки за малки Кученца, плюшена играчка с Сердцебиени?

Играчка За малки Кученца с Сердцебиением 3T GROUP, Играчка за кучета с Сердцебиением, Играчка за малки Кученца, Играчки за

BGN 1.67
Налично
Налично

?【Меки и удобни】 играчки за кучета с сердцебиением за кученца направени от удобни и меки тъкани, домашни любимци, обичат да притискам до техните майки и обичат да се гушне един към друг, за да им е топло и безопасно ?【Най-добрият подарък】 Играчка за прижимания кученце с сердцебиением huggie си кученце ще домашен любимец от самота и тревожност от раздяла; ще намали негативното поведение, причинено от безпокойство; ще домашен любимец да се преместят в нов дом и спокоен сън всяка нощ. ?【Устройство за сърдечна дейност】 Кученце с сердцебиением за кучета, играчки за теглене на безпокойство от скука и стимулация могат да имитират истинският пулс и възстановяване на интимни отношения с истински сердцебиением, като по този начин намаляване на напрежението, самота и тревожност, домашни любимци, причинени от тревожни сердцебиением кученце. ?【Безопасно премахва и пере】 детски играчки за дъвчене за кученца стоки от първа необходимост за малките кученца може бързо да се оттегли и да се измие, моля, извадете устройството за ударите на сърцето при почистване; Пълнител от полипропиленови памук, мек и безопасен. ?【Дълъг живот】 Мека играчка "сърцебиене кученце" само 2 батерии тип ААА (в комплекта не са включени), устройство за сърдечна дейност има дълъг срок на служба и може непрекъснато се използва до 350 часа, за охрана на домашни животни. ?【Меки и удобни】 играчки за кучета с сердцебиением за кученца направени от удобни и меки тъкани, домашни любимци, обичат да притискам до техните майки и обичат да се гушне един към друг, за да им е топло и безопасно. ?【Най-добрият подарък】 Играчка за прижимания кученце с сердцебиением huggie си кученце ще домашен любимец от самота и тревожност от раздяла; ще намали негативното поведение, причинено от безпокойство; ще домашен любимец да се преместят в нов дом и спокоен сън всяка нощ. ?【Устройство за сърдечна дейност】 Кученце с сердцебиением за кучета, играчки за теглене на безпокойство от скука и стимулация могат да имитират истинският пулс и възстановяване на интимни отношения с истински сердцебиением, като по този начин намаляване на напрежението, самота и тревожност, домашни любимци, причинени от тревожни сердцебиением кученце.

Подробности

Подобни продукти в категория