• Новинка
Алтернатива на мека елизаветинскому яката WOLFMO след операция за малки, средни и големи кучета и котки. Надуваем конус. (8)

Алтернатива на мека елизаветинскому яката WOLFMO след операция за малки, средни и големи кучета и котки. Надуваем конус. (8)

BGN 1.00
Налично
Налично

【ОТЛИЧЕН ПРОТЕКТОР】⫸ Конус за домашни любимци, предназначени за защита на вашите любимци от наранявания, обриви и следоперативни раниПомага за предотвратяване на ухапвания и зализывание домашни любимци на увредената или мястото на операцията и помага за възстановяване след операция или рани.Може да се използва широко при къпане на домашни любимци и тримминге домашни любимци. 【МНОГО мек】⫸ При носенето конусообразного яка WOLFMO, благодарение на неговите изключително лесно тегло и тънък материал, вашия домашен любимец ще бъде удобно да го носите, и той не загораживает зрение, той може спокойно да яде, да пие, да спи и да играе, докато останалите защитени. 【ПРОЕКТИРАН за ДЪЛЪГ живот】⫸ Защитна яка е не само скучно и моющийся, но и се отличава с устойчиво на надраскване и ухапвания и ужилвания.Той не оставя следи, не поцарапает и няма да навреди на вашите мебели.Избраните от нас материали, предназначени за трайно и устойчиво използване. 【ДИШАЩА И ЛЕКА】⫸ Мек конус за кучета е изработена от въздуха вкара тъкан.Не само лесно, но и лесно моющийся, може да се използва и от двете страни. се предлага в 8 различни размери за носене. 【РЕГУЛИРУЕМИ И удобен】⫸ Нашата гъвкава конструкция с плетене на една кука и много линия е трайна.Обикновено му е трудно да се откъсне, когато той се побира върху шията на кучето.Собственикът трябва да отстегивать ръчно.освен това, конструкцията на куката и панти не вреди на козината на кучето. "Елизаветинские колиета могат да ускорят процеса на лечение на различни заболявания.Включително и заболявания на очите, кожата и косата (като бактериални, паразитни, гъбички и алергични заболявания) и заболявания на ушите (като Външен отит, който обикновено се причинява повишена чувствителност към храната, краста и чужди предмети в ушите).Те могат също така да се ускори заздравяването на рани и възстановяване след операции на домашни любимци.Колиета Elizabethan WOLFMO, изработени от дишането на тъканите и подбрани на точния размер на професионалните ветеринарни екипи, може да попречи на близане или сърбеж, причинени от психични разстройства и депресията от любимите си домашни любимци ".

Подробности

Подобни продукти в категория