• Новинка
[Аксесоари за търтеите] Аксесоари за летателни апарати за DJI Mavic 3 Оригинални карданные двигатели, капачки за шарнирных лостове, Коаксиална линия, PTZ-кабел, резервни ?

[Аксесоари за търтеите] Аксесоари за летателни апарати за DJI Mavic 3 Оригинални карданные двигатели, капачки за шарнирных лостове, Коаксиална

BGN 10.57
Налично
Налично

Ние сме специализирани в аксесоарите за летателни апарати, които можете да закупите с увереностОригинален и тестван в добро състояние, 100% работещ!.Идеален за DJI Mavic 3 Mavic 3 Cine.Висока якост и гъвкавост, за да се гарантира силен удар. Ремонтни части, използвани за подмяна на случайни щети, че прави ремонт на по-безпроблемно.За DJI Mavic 3 Оригинални карданные двигатели, накладки на карданные лостове, коаксиална линия, PTZ-кабел, резервни части за ремонт на кардана за DJI Mavic 3, Mavic 3 Cine Description : 100% Оригинална дубликат част за DJI, идеален за DJI Mavic 3, Mavic 3 Cine Package включва в себе си : По ваш избор Бележки към закупуване на 1. Кардан няма да остане в центъра и след смяна на камерата и за първи път карданни двигатели ще се появи съобщение за грешка данни Gimbal IMU (код : 40021), за отстраняването на които изисква софтуер за D JI professional.Те не са проблем на стоките.Ако не сте професионален сервиз или имате слаби манипулативни способности, моля, не го купуват!2. Всеки от тях трябва да бъдат тествани преди доставката, и пазете всички снимки доставка и тестово видео!3. Ако имате нужда от помощ при инсталиране, просто не се колебайте да се свържете с нас.Ние ще направим всичко възможно, за да ви помогне. Моля, прочетете внимателно всяка бележка по-горе, преди да купите.Ние не приемаме отрицателни отзиви се дължи на тях.Ние не приемаме само връщане, няма връщане!Измамници, моля, стойте настрана!Благодарим ви за разбирането!5. По-други резервни части са в наличност, и добре дошли на заявка!.

Подробности

Подобни продукти в категория