• Новинка
Лъжица За храни за домашни любимци, 1 бр. Множество Пластмасова Лъжичка За храни За Домашни Любимци, Малко Гребло За Кучета, Лъжичка за Котешки Тоалетни, 10 * 7.5 см, Роз?

Лъжица За храни за домашни любимци, 1 бр. Множество Пластмасова Лъжичка За храни За Домашни Любимци, Малко Гребло За Кучета,

BGN 5.68
Налично
Налично

Наклонена дръжка е по-удобно за разбъркване на храната с лъжицаХУМАНЕН дизайн : Снабден с малък отвор в дръжката за по-лесно съхранение и захващане, с релефен дизайн, не се плъзга, да се чувстват комфортно.Фиксирана капацитет : В тази лъжица може да излее 30 грама храна за домашни любимци за един път, така че не е нужно да се притеснявате за количеството храна, което се дава на вашия домашен любимец от всеки ден, и винаги дръжте ръцете си чисти.Услуги : Ние обичаме нашите клиенти, вашето удовлетворение е наш приоритет, свържете се с нас, ако имате някакви въпроси, ние ще направим всичко възможно, за да реши всеки проблем, с които ще се сблъскате.Идеален за всички консерви сухи храни за домашни любимци или котешки тоалетни.

Подробности

Подобни продукти в категория