• Новинка
Органайзер за диван капаци Подлакътници Caddy с Подстаканником, 4 Джоба, Чанта за количка, Държач на дистанционното управление за телевизора, Нощни Окачен Кутия за съ?

Органайзер за диван капаци Подлакътници Caddy с Подстаканником, 4 Джоба, Чанта за количка, Държач на дистанционното управление за

BGN 44.33
Налично
Налично

Функция : Мултифункционален подлакътник дивана caddy е с 3 отделения, от една страна, е подходящ за дистанционно управление, мобилен телефон и слънчеви очила от друга страна се намира една голяма чанта, подходяща за съхранение на списания, таблети и т. Тава за подстаканников може да се използва като поставка за чаши за вино, сок и други напитки или леки закуски.Лесна употреба : Просто поставете на калъф за стол на подлакътника на дивана и подправете вътрешната страна между седалките на дивана, след което вие ще превърнете вашия диван в органайзер и поднос за напитки и леки закуски.Сгъваем и лесен за излитане органайзер за диван ви дава възможност да го съхранявате, ако не ги използвате.Материал : Чанта за съхранение, подлакътник на дивана е изработен от оксфорд 600 D.Чудесното качество на изработка подшивания удобен и издръжлив.Висококачествена чанта за количка не се разкъсва и не се повреждат по време на употреба, работи добре и ефективно. Размер : Тази многофункционална чанта за съхранение е с размери 31x19x18 см. /12,2x7,5x7,1 инча (Lxwxh), височина на тавата 3,5 см / 1,38 инча.Има два основни цвята : кафяв и черен.Приложение : Стилен дизайн, подходящ за различни размери дивани, фотьойли, дивани, писмено маса, нощни шкафчета или прикроватной нощни шкафчета, подходящи за различни места, като хол, спалня, офис или хотелска стая.Това е много удобен помощник за съхранение, който урежда вашите аксесоари.Функция : Мултифункционален подлакътник дивана caddy е с 3 отделения, от една страна, е подходящ за дистанционно управление, мобилен телефон и слънчеви очила. от друга страна се намира една голяма чанта, подходяща за съхранение на списания, таблети и т. Тава за подстаканников може да се използва като поставка за чаши за вино, сок и други напитки или леки закуски.Лесна употреба : Просто поставете на калъф за стол на подлакътника на дивана и подправете вътрешната страна между седалките на дивана, след което вие ще превърнете вашия диван в органайзер и поднос за напитки и леки закуски.

Подробности

Подобни продукти в категория