• Новинка
Кутия за Салфетки Креативна Капак Кутии за Салфетки Правоъгълен Декоративен Държач за Кърпички за Баня - Контейнер за Правоъгълни Салфетки от смола - за Елегантен ?

Кутия за Салфетки Креативна Капак Кутии за Салфетки Правоъгълен Декоративен Държач за Кърпички за Баня - Контейнер за Правоъгълни

BGN 2.00
Налично
Налично

★ Материал, изделия : смола ★ Бруто тегло : 3 кг. ★ Размер : 25,8 см * 13,5 cm * 10,7 виж ★ Този правоъгълен държач за кърпички за баня с долната плъзгача за задържане на салфетки на мястото и голям отвор за лесен достъп. ★ Произведена с използване на висококачествени смоли, никога не трябва да се притеснявате за това, че правоъгълен капак кутии за салфетки ръждясва или лесно ще се счупи, пластмасови поставки. ★ Материал, изделия : смола. ★ Бруто тегло : 3 кг. ★ Размер : 25,8 см * 13,5 cm * 10,7 виж ★ Този правоъгълен държач за кърпички за баня с долната плъзгача за задържане на салфетки на мястото и голям отвор за лесен достъп. ★ Произведена с използване на висококачествени смоли, никога не трябва да се притеснявате за това, че правоъгълен капак кутии за салфетки ръждясва или лесно ще се счупи, пластмасови поставки.Това продуктът е произведен от екологично чисто смола материал и има блестяща повърхност.Ръчно тапицерия, лесна атмосфера, гладка основа, красиво и практично.Универсален дизайн, побира по-малки елементи, масата за чисто и подредено.Подходящ за всекидневната, журнального маси, спални и т. Забележка : поради незначителни грешки при ръчно измерване на продукта, моля обърнете се към самия продукт.Цвят : Моля, имайте предвид, че поради светлинни ефекти, настройките за яркост / контраст на монитора и т. може да има някои малки разлики в цветовото тон снимки на уеб сайта и реалната стока.

Подробности

Подобни продукти в категория