• Новинка
DANSOAN 2 бр., Двойка Динозаври, Набор от Маншети за Приятелство, Регулируем Маншет от Плетени Въжета за най-добър Приятел, Гадже, Приятелка, Любовник, за Приятелство, Пр?

DANSOAN 2 бр., Двойка Динозаври, Набор от Маншети за Приятелство, Регулируем Маншет от Плетени Въжета за най-добър Приятел,

BGN 0.67
Налично
Налично

【Гривна за двойки】 Идва с чифт красиви светещи магнитни гривни с динозаврите, които взаимно се привличат, когато наближаваТези гривни за двойки, които символизират вечната любов и приятелство между Влюбени или Приятели.Гривни от разстояние ви позволяват да се чувстват близостта на любимия човек, независимо от разстоянието.Аз винаги ще бъда до теб. 【Размер на двойка магнитни гривни】-Еластичен текстилен колан се използва, за да му е удобно за носене.с еластична растягивающимся дизайн.не се притеснявайте за размера, регулируем подвижен възел, подходящ за всякакъв китката, голям или малък, женски или мъжки. 【Комплект гривни rainbow Friendship】- Изработен е от висококачествен найлонов конец и сплав, удобна и стабилна в чорап.Специални гривни BFF, в комплект с чифт изящни магнитни камбанки, които взаимно се привличат при сближаването, символизиращи вечната любов / приятелство между вас и вашите гаджета / приятели!Всеки път, когато си с него / нея сте в една връзка от разстояние, ще соединяетесь сърце. 【Идеални подаръци】 - Това е смислен подарък, за да покаже обичта си към някой специален.Тези подходящи гривни ще стане забележителен и смислен подарък за твоя човек, приятелка, най-добрия си приятел, член на семейството на Ден на бащата, Ден на Св. Валентин - Чудесен избор за завършване на училище, на Коледа, годишнина, Свети Валентин, рожден Ден, Деня на майката, Деня на благодарността или романтични изненади. 【Офис продажби】 Просто не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви проблеми с нашите продукти.Ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа и ще предложим решение.

Подробности

Подобни продукти в категория