• Новинка
2/5/8 бр. Муфа ключ За ъглошлайф, Кран За теглене на определяне плоча ъглошлайф, Стомана, Муфа ключ За ъглошлайф, Адаптер за електрически инструменти, Аксесоари за инс?

2/5/8 бр. Муфа ключ За ъглошлайф, Кран За теглене на определяне плоча ъглошлайф, Стомана, Муфа ключ За ъглошлайф, Адаптер за електрически

BGN 0.67
Налично
Налично

【Ефективно, бързо и лесно за използване】на Буш за облекчаване на определяне плоча ъглошлайф спестява време и усилия при демонтаж и монтажТой е съвместим с всички тежки инструменти, като четири електрически ключ 1/2 (12,5 мм), храповые ключове, представени на пазара. 【Интерфейс международен стандарт】 Интерфейс ръкави проектиран така, че да бъде обща за интерфейс международен стандарт и на гладно, представен на пазара.Идеален за употреба с углошлифовальными машини тип 100 и може да се управлява с една ръка, лесно улавя и премахва повредени, заоблени и ръждясали гайки и болтове. 【Много функции Широк спектър от приложения】втулка върха за облекчаване на определяне плоча може да се използва с различни ръчни электроинструментами, като например електрически ключ, извит прът или ръчно гаечен ключ.Този магически ръкав може да се използва за ремонт на автомобили, домакинството, довършителни дворове, преработващата промишленост, строителството и всяко друго място, където се изискват ядки. 【Здрави и трайни отбраните материали】 Изработена от плътен коване студена кацане industrial K35, прижимная пластинчатая буш ъглошлайф с висока обща удар и усукване.Тя е устойчива на корозия и износване, която е здрава и трайна.Устойчива на плъзгане дизайн осигурява повишен въртящ момент и лека фиксация за предотвратяване на приплъзване. 【Силно усилие на затягане】 на Буш за облекчаване на определяне плоча ъглошлайф с квадратна зъб има силен усилие на затягане.Освен това, скоба с две ноктите си е здрав и лесно завинчивается. 【Ефективно, бързо и лесно за използване】на Буш за облекчаване на определяне плоча ъглошлайф спестява време и усилия при демонтаж и монтаж.Той е съвместим с всички тежки инструменти, като четири електрически ключ 1/2 (12,5 мм), храповые ключове, представени на пазара. 【Интерфейс международен стандарт】 Интерфейс ръкави проектиран така, че да бъде обща за интерфейс международен стандарт и на гладно, представен на пазара.Идеален за употреба с углошлифовальными машини тип 100 и може да се управлява с една ръка, лесно улавя и премахва повредени, заоблени и ръждясали гайки и болтове. 【Много функции Широк спектър от приложения】втулка върха за облекчаване на определяне плоча може да се използва с различни ръчни электроинструментами, като например електрически ключ, извит прът или ръчно гаечен ключ.

Подробности

Product Weight    :
60G
Product Size:
3.45 × 2.4 × 0.5cm / 1.4 × 0.9 × 0.2inches
Package Contents    :
Angle Grinder Socket Wrench × 3/5/8
Material    Carbon steel:
Color    Black:
Applicable models    100 type angle grinder:
Note:
Due to manual measurements, please allow slight measurement deviations.:
Due to the different display and lighting effects, the actual color of the item may be slightly different from the color displayed on the picture. :

Подобни продукти в категория