• Новинка
HELVAK 6300/07026 (AAD) Респиратор за Еднократна употреба с половини лицевым стъкло в събиране, за премахване на боя, прах, Шлифоване, Полиране, Пръскане, Машинно полиране и д?

HELVAK 6300/07026 (AAD) Респиратор за Еднократна употреба с половини лицевым стъкло в събиране, за премахване на боя, прах, Шлифоване, Полиране,

BGN 7.99
Налично
Налично

【Ластични въжета и регулируеми скоби】 Регулируема и трайно лента за глава позволява бързо регулиране на размера на размера на главата сиНа шията има скоба, за улесняване на обличане и сваляне на респиратор.Респиратор не трябва да се закача зад ушите, което го прави по-удобен в чорап. 【Широко приложение】 : Половината предна панел е подходящ за боядисване, заваряване, почистване, обработка на дървен материал, строителството, външни работи, запояване, железопътна, производство, пилорамы, ремонт, работа с резачка, почистване, строителство, пустини, дизайнер, електротехници, домашни работи, инженери, механична обработка, механици и т. 【Задоволително обслужване】 : политика безусловно връщане в рамките на 60 дни.Ние се стремим към това, че сте били доволни на 100% .Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се директно с нас. 【Широко приложение】 Подходящ за наука, работа на открито, запояване, железопътна, производство, пилорамы, стрелба, работилница, направи си сам, лаборатория, на работника резачка, прибиране на реколтата, на строителството, на пустинята, на живописта, дизайнер, електротехници, домашни работи, инженери, механична обработка, механици и т. Описание на Вида на предния панел : половинчатая (множество) Размер : голям * Приложим случай на : Дърводелски работи Шлифовъчни работи Распиливающие работа лъскане на работа Автомонтьор Демонтажные работа на Проект за украса на Рязане и заваряване на метали, Подходящи за производство на циментови заводи, керамични фабрики, корабостроителниците, запояване, железопътен, выплавка метал, ремонт, интериорен дизайн, обработка на камък, рисуване на графити, стенно изкуство, прахово обработка и т. * Топли уши : Изработени от висококачествен силикон, който гарантира чистотата и стягане на лицето.Филтърна кутия и филтър памук измиване не може, други части на маски може да се почисти.Да Не се използва в следните случаи.

Подробности

Подобни продукти в категория