• Новинка
Led светлини VIPERADE, Мини-Фенерче, Ультраяркие, Мощни Акумулаторни фенери, Здрав джоб фенерче за активна почивка, къмпинг, туризъм и извънредни ситуации (MK8)

Led светлини VIPERADE, Мини-Фенерче, Ультраяркие, Мощни Акумулаторни фенери, Здрав джоб фенерче за активна почивка, къмпинг,

BGN 5.13
Налично
Налично

【СУПЕР С ФЕНЕРЧЕ】Това е ярък фенер, който излъчва високи люмены с обхват на действие до 150 метраПродължителност може да достигне до 180 минути. 【СИЛНА Средна за ярка светлина и по-дълго време на работа; Ниска за осветление, без отблясъци и по-дълго време на работа; Стробоскоп / SOS за сигнализация на вашето местоположение и искане за помощ. Изработен е от военен алуминиева сплав с анодированной повърхност.Водоустойчив по стандарт на IPX4, стягане, защита от падане.Лесен и удобен за переноске, противоскользящий калъф надеждно да се държи в ръка в екстремни условия. Той също идва с подвижна джоба клип, който можете да използвате за различни варианти на носене, като шапка, джоб или лента на раницата. Фенерче MK8 edc подходящ за различни видове дейности на открито, като пешеходен туризъм, скално катерене, лов, къмпинг, бягане, риболов, изследвания.

Подробности

Подобни продукти в категория