• Новинка
Околовръстен лампа за селфи с диагонал 3,5 инча NC със статив, притежател на мобилен телефон, микрофон и популярен филтър, подходящ за директно излъчване / грим, съвме?

Околовръстен лампа за селфи с диагонал 3,5 инча NC със статив, притежател на мобилен телефон, микрофон и популярен филтър, подходящ за

BGN 0.67
Налично
Налично

Дизайн "Три в едно" съчетава в себе си притежател на мобилен телефон, кольцевую подсветка за селфи и притежателя на микрофона, който е професионален интелектуален мобилен инструмент за стрийминг на видео / записОбхват регулируема височина на статив е от 33,7 до 80 инча. 3,5 "околовръстен светлини за селфи, 3 цветови режим : бяла светлина, естествена светлина, топла светлина.Яркост околовръстен осветление във всяка цветова режим разполага с 10 регулируеми параметри на яркостта.Професионално пръстен за лампи се състои от мека изогнутого абажура и топки за защита от синя светлина, които са достатъчно ярки, за да подчертае детайл на лицето си, и не се загрява и не травмируют на очите след продължителна употреба.Подходящ за пряко излъчване на грим, на живо, онлайн уроци, видео разговори, запис на видео и т. Технически характеристики : 1. Материал : метал, пластик2. Размер на пръстен за селфи : 3. Режим на пръстеновиден осветление : бял, натурален, топло свет5. Регулируема височина на статив : (33,7-80) см / (85-203) см6. Дължина гъска врата : 13,7 инча/35 см7. Удължителен кабел с регулируем странично скоба за мобилен телефон : 4. Тегло : 4,4 кг /2,0 кг Помещение включва : 1 поставка за статив, 1 околовръстен лампа, 1 държач за телефон, 1 поставка за микрофон 1 х популярен филтър.

Подробности

Подобни продукти в категория