• Новинка
Каишка за телефон от 2 теми, Еластичен Държач за каишка за един смартфон - Силиконов Ремък за пръстите - Притежателят на телефона за iPhone (Черен и сив)

Каишка за телефон от 2 теми, Еластичен Държач за каишка за един смартфон - Силиконов Ремък за пръстите - Притежателят на телефона

BGN 3.33
Налично
Налично

【Тънък плосък дизайн】 Плосък дизайн, силикон притежателя с линия с дебелина само 0,06 инча, плътно прилепнала към телефона, за да можете по-лесно да го поставите в джоба, сверхпрочная залепваща лента в основата лек и издръжлив. 【По-удобно захващане】 Телефон с по-широк силиконов каишка го прави по-удобен за захващане на телефона, просто поставете пръста си вътре, сверхмягкий силикон ще изпълни своята работа, без да непоносима болка. 【Погрижете се ЗА ПРЪСТИТЕ】 Използването на поставка за пръстени елиминира необходимостта да се хванете долната част на телефона показалеца, за да се сведе до минимум дразнене на сухожилията на пръстите. 【Лесна употреба】 Освободете ръка за мултитаскинг, умело задръжте напитка, куфар, скучна чанта, чадър или количка. идеален, когато ръцете ви са заети переноской деца, продукти, кутии, портфейла или ключовете. 【Съвместимост】 Тънка стойка за телефон е идеален за употреба с различни телефони, включително i Phone, 12, 13 и 14 серии и други смартфони.Стъпки Избършете задната част на своята практика за телефон, повдигна защитен стикер, силно кликнете в центъра на своята практика за телефон, изчакайте няколко минути, не се колебайте да се държи с нея.Съвместимост : Съвместим с повечето модели телефони, i Phone и другите мобилни телефони Android.

Подробности

Подобни продукти в категория