• Новинка
X-DREE 20-градусная ячеистая окото черен цвят за 7-инчов чинии абажура с рефлектор-рассеивателем (Нова Lon0167 20-градусная ячеистая окото черен цвят, надеждна ефективност ?

X-DREE 20-градусная ячеистая окото черен цвят за 7-инчов чинии абажура с рефлектор-рассеивателем (Нова Lon0167 20-градусная ячеистая окото

BGN 2.33
Налично
Налично

Съвместим с качествено 7-инчов абажуромМоже лесно да бъдат изтеглени и приложени към абажуру лампи.Окото дава 20 градуса разсейване на лъча.Изработен от алуминиева сплав е здрав и издръжлив.(Е изработен от невиждана алуминиева сплав е здрав и издръжлив.Идеален за снимане на стоки, реклама, рисунка, портрет, произведения на изкуството, сватби и т.(идеален за перфектни по отношение на качеството на изработката на снимки на продукта, на чист реклама, рисунка, портрет, изкуство, сватби и т. е Съвместим със 7-инчов качествен абажуром.Може лесно да бъдат изтеглени и приложени към абажуру лампи.Окото дава 20 градуса разсейване на лъча.Изработен от алуминиева сплав е здрав и издръжлив.(Е изработен от невиждана алуминиева сплав е здрав и издръжлив.Идеален за снимане на стоки, реклама, рисунка, портрет, произведения на изкуството, сватби и т.(идеален за перфектни по отношение на качеството на изработката на снимки на продукта, на чист реклама, рисунка, портрет, изкуство, сватби и т. 20-градусная ячеистая окото черен цвят за 7-инчов рефлектор рассеивателя абажура на лампата Dish1.Това е черна ячеистая окото за използване 7-инчов отражающем абажуре лампи. Регулирайте осветлението, така че да не засвечивало заден план, а повече подчеркивало сфотографированный обект. Окото дава 20 градуса разсейване на лъча за 7-инчов обобщаващ абажура. Клетки може лесно да се премахне и да прикачите към абажуру, те са идеални за снимки на стоки, реклама, рисунка, портрет, изкуство, сватби и т. Забележка : Светкавица и метална скоба за стена в комплекта не са включени.0спецификация : Материал : алуминиева сплав Нето тегло : 69 грама Съдържание на кутията : 1 х Клетъчна мрежа Основен цвят : черен Обща дължина : 13x174 мм /0,51 инча x 6,85 инча (T * D) Ъгъл на разпространение на лъча : 20 градуса Качество рефлектор : 7-инчов Описание на испански език на Нов Lon0167 с 20 градуса клетъчна мрежа черно надеждна ефективност за 7-инчов рефлектор рассеивателя абажура на лампата (id : 127 7д bd b35) е Съвместима с (траен в употреба) качествено абажуром лампи.

Подробности

Material:
Aluminum Alloy
Net Weight:
69g
Package Content:
1 x Honeycomb Grid
Main Color:
Black
Total Size:
13 x 174mm / 0.51inch x 6.85inch (T*D)
Beam Spread Angle:
20 Degree
Fit Reflector quality:
7-inch
Description in Spanish:
New Lon0167 20 Degree Featured Honeycomb Grid Black reliable efficacy for 7-inch Reflector Diffuser Lamp Shade Dish(id:
127 7e bd b35)
Compatible for (durable in use) 7-inch quality lamp shade.:
Could be faultless easily removed and attached from unexcelled lamp shade.:
The grid Carefully selected provide a 20 degree mind-blowing beam spread.:
Made of consummate aluminum alloy,solid and durable.:
Perfect for perfect in workmanship photography of product, neat advertising, figure, portrait, art, wedding etc..:

Подобни продукти в категория