• Новинка
balacoo 4 бр. Къщичка за Хамстер, Дъвчене на Играчка, Играчка за Хамстери, Играчки за Чинчила, Играчка за Клетка за Хамстер, Стъпало за Хамстер, Стълбище, Местообитания н?

balacoo 4 бр. Къщичка за Хамстер, Дъвчене на Играчка, Играчка за Хамстери, Играчки за Чинчила, Играчка за Клетка за Хамстер, Стъпало

BGN 2.33
Налично
Налично

КЪЩИЧКА за хамстери - чудесна къщичка за игра и сън на вашите малки животни, като хамстери и чинчила МАЛКА къща за ДОМАШНИ любимци - БЕЗОПАСЕН И : Тази къщичка за хамстери е с гладки ръбове и няма да навреди на вашия домашен любимец, както и дъвче играчка, която улеснява процеса на дъвчене и разжимания на зъбите.ДЪРВЕНИ ИГРАЧКИ-ХИЖА за ХАМСТЕРИ - този интимен малка къща създава за тях идеалната топла, сигурна обстановка.ДЕКОР за хамстер - избор за приятелите, които имат малък домашен заек, хамстер. МАЛКА играчка за катерене за домашни любимци - Бижу за малката клетка за домашни любимци, Дървено стълбище за хамстер, златна играчка за хамстер.Осъществяване Списък 4 x къщичка за хамстер Характеристики - Материал : дърво играчки за хамстери-вълнообразни попугайчиков - добър избор като подарък за хората, които имат малки домашни животни, те ще бъдат това за играчките за упражнения с хомяками.30 X15 хижи и заслони за хамстери. - Цвят : както е показано на фигура дървена убежище за един gerbil - Осигурете на своя любим удобно място за добра почивка дървени играчки за хамстери. - Естествени дървесни материали, безопасни за вашето, това може да бъде безопасно дървена къщичка за хамстери. - Размер : 16,5 X10 хомячьи аксесоари за клетки. - Устойчив на абразия дом и за вашето включително.Безопасни за игра, почивка, има аксесоари за клетки от хамстер. - Подходящ за вашия отдих,, игри през цялата година.Играчки за малки домашни любимци -папагали. - Цвят : както е показано на фигура Къщичка за малките домашни любимци Стоки Описаниеhamster cave Премиум и удобна къща за любимите си домашни любимци, вашите очарователни домашни любимци гвинея, заек, гълъб, хамстер и т. Място за живеене за малки домашни любимци добър избор за нагряване и отглеждане на домашни животни.играчка за дъвчене от домашни птици, подходящи за лятото, а също така е подходящ за зимата.стълба за хамстер е Изработена от дървен материал.

Подробности

Подобни продукти в категория