• Новинка
Кабел Quest Линк е 16 ФУТА, кабел Oculus Quest Линк, кабел за високоскоростен пренос на данни и бързо зареждане от USB C е Съвместим със слушалки Oculus Quest и игри PC (16 фута)

Кабел Quest Линк е 16 ФУТА, кабел Oculus Quest Линк, кабел за високоскоростен пренос на данни и бързо зареждане от USB C е Съвместим със

BGN 5.66
Налично
Налично

【Съвместимост】, Специално предназначени за високоскоростен пренос на данни, съвместим с Oculus Quest Линк VRВисокоскоростен пренос на данни по USB 3. Пренос на данни включва слушалки Oculus Quest към играта на КОМПЮТЪР, за да може да играе в широк спектър от приложения и игри Oculus Rift. 【Конструкция на челото, под ъгъл от 90 градуса】 Конструкция USB C 90 градусов ъгъл улеснява използването на слушалки Quest VR и да я лесно повреди по време на игра. 【Бързо зареждане на】 Този кабел Oculus Link ви позволява да зареждате слушалки Quest по време на игра, никога няма да се притеснявате за това, че тя е изтощена. поддържа максимално номинално напрежение 20 В / ток 3А. 【Широка съвместимост】 Разширени интерфейси за свързване на USB устройства като USB-устройство, виртуална реалност VR, HD-камера и т. 【Гаранция】 предоставя на всички клиенти гаранция 12 месеца, применимую към всички проблеми с качеството.Ако имате някакви въпроси относно продуктите, моля свържете се с нашия професионален и отговорен екип за поддръжка на клиенти. 【Съвместимост】, Специално предназначени за високоскоростен пренос на данни, съвместим с Oculus Quest Линк VR.Високоскоростен пренос на данни по USB 3. Пренос на данни включва слушалки Oculus Quest към играта на КОМПЮТЪР, за да може да играе в широк спектър от приложения и игри Oculus Rift. 【Конструкция на челото, под ъгъл от 90 градуса】 Конструкция USB C 90 градусов ъгъл улеснява използването на слушалки Quest VR и да я лесно повреди по време на игра. 【Бързо зареждане на】 Този кабел Oculus Link ви позволява да зареждате слушалки Quest по време на игра, никога няма да се притеснявате за това, че тя е изтощена. поддържа максимално номинално напрежение 20 В / ток 3А. 【Широка съвместимост】 Разширени интерфейси за свързване на USB устройства като USB-устройство, виртуална реалност VR, HD-камера и т. 【Гаранция】 предоставя на всички клиенти гаранция 12 месеца, применимую към всички проблеми с качеството.Ако имате някакви въпроси относно продуктите, моля свържете се с нашия професионален и отговорен екип за поддръжка на клиенти.Уверете се в следното : компютърът Ви отговаря на подобрен изисквания.Вашият софтуер Oculus актуализиран както на вашия компютър, така и на вашия Quest.Ако не можете да включите Линк Кабел : Ако не виждате Добавяне на Quest като устройство в софтуера PC : излезте от софтуера на КОМПЮТЪРА и влезте отново.Ако не можете да видите изскачащ прозорец "линк" в софтуера PC : излезте от софтуера на КОМПЮТЪРА и влезте отново.Ако не виждате опцията да Включите вашия линк в раздел "Настройки" в Quest : напълно изключете слушалките и рестартирайте.

Подробности

Подобни продукти в категория