• Новинка
Квадратен Столче за съхранение на AnEssOil Столче за съхранение може да седи на Дивана за възрастни Мека Табуретка Табуретка за обувки, Домашен Кутия За съхранение на ?

Квадратен Столче за съхранение на AnEssOil Столче за съхранение може да седи на Дивана за възрастни Мека Табуретка Табуретка за

BGN 58.13
Налично
Налично

Многофункционално съоръжение за съхранение, може да бъде разделен на склад с голям капацитет за съхранениеМоже да се използва като столче за смяна на обувки, практичен дизайн за съхранение, лесно за използване.Може да се използва като поставка за крака, за да се насладят на по-комфортно дома на живота.Сгъваема конструкция, могат да се появят, когато не се използва, за да пести място.Кожена каишка за носене на ръка, отличен кожа, много мека, приятна на допир, лесно переносимая. Многофункционално съоръжение за съхранение, могат да се разделят на склад с голям обем място за съхранение.Може да се използва като столче за смяна на обувки, практичен дизайн за съхранение, лесно за използване.Може да се използва като поставка за крака, за да се насладят на по-комфортно дома на живота.Сгъваема конструкция, могат да се появят, когато не се използва, за да пести място.Кожена каишка за носене на ръка, отличен кожа, много мека, комфортна на допир, лесно се носи с себе си.Стъпки за инсталиране 1.Разархивирайте 2. Отворете тема 3. Поставете на дъното на чинията, отгоре-надолу 4. Вмъкване на разделител 5. Поставете друг разделител 6. Сортируемое хранилище, по-стабилно 7. Затворете капака на 8. Интегриран дизайн, по-красив.

Подробности

Подобни продукти в категория