• Новинка
Голяма игри подложка за мишка RGB | Ултра Лъскав Тенис на подложка за клавиатура с 13 режима на осветление 7 цвята | устойчива на плъзгане гумена основа с покритие водо?

Голяма игри подложка за мишка RGB | Ултра Лъскав Тенис на подложка за клавиатура с 13 режима на осветление 7 цвята | устойчива на

BGN 1.00
Налично
Налично

【Разширено размер】 Много място, благодарение на усовершенствованному RGB-коврику за мишки голям размер, вие ще имате достатъчно място за активна играПовече няма малки подложки, които пречат на вашия стил.Размерите му са колкото на 31,5 инча дължина, и 11.8 инча, което позволява лесно да поставите клавиатурата, мишката и други играчки.Проектирана специално, за да помогне на геймърите да печели, и печели, е по-голям.Вие бързо ще нивото си с това подложка за мишка XL RGB, която осигурява. 【СВЕРХГЛАДКАЯ ПОВЪРХНОСТ за ПОДОБРЯВАНЕ на ТОЧНОСТТА】Сверхгладкая повърхност осигурява мишката е много по-голяма точност.Насладете се на по-лесна и успешна игра.Разширете възможностите шампион във вас с помощта на този усъвършенствано опит.Изработен от ултра-тънки влакна за да се получи гладка повърхност с микрозернистостью, използвана от професионалисти за подобряване на техните умения и резултати.Вие веднага ще забележите положителна разлика. 【НЕВЕРОЯТНИ 13 РЕЖИМА на ОСВЕТЛЕНИЕ】 Добавете вълнуващо професионално светлинно шоу и настроение в холивудски стил за вашия геймплея.Специални водим тръба съдържат 7 монохромни източници на светлина, които излъчват реалистичен червено, зелено, тъмно синьо, лилаво, ледено син, жълт и бял цвят.Това извежда RGB на съвсем ново ниво на красота и WOW. Режим на дишане RGB и 2 режима на работа RGB осигуряват специални усещания и страст. 【Множество подобрени функции】 устойчива на плъзгане гумена основа надеждно предпазва подложка за мишка на място, не позволява да се плъзга.Обърнете внимание на добре зашити край, които предпазват от износване с течение на времето - това е най-здрав дизайн, който сме виждали.Тя е водоустойчив, за да издържат на децата и изпотяване.Идва с USB кабел и захранване за удобство на работа в режим plug-and-play.Включете го и се наслаждавайте незабавно. 【Високо качество】 Този подложка за мишка, не е токсичен и не съдържа опасни вещества, край, прошитые нейлоном, правят мат е много по-солиден и издръжливи в сравнение.Подложка за мишка лесно да се сгъва на руло, без образуване на гънки. 【Една ЧУДЕСНА идея за ПОДАРЪК】 ще се Превърне в ефектен подарък за всички, които обичат играта, или се занимава с компютърна техника.

Подробности

Подобни продукти в категория