• Новинка
MXJCC Чешма за вода за кучета и Котки, Автоматичен Чешма за вода за домашни любимци с помпа Срещу Сухо Изгаряне, Умен / Обикновен Режими, Прозорец за нивото на водата, С?

MXJCC Чешма за вода за кучета и Котки, Автоматичен Чешма за вода за домашни любимци с помпа Срещу Сухо Изгаряне, Умен / Обикновен

BGN 32.20
Налично
Налично

Разделен източник на захранване : основаване и резервоара за вода са разделени нагоре и надолу, и храна е забранено, не е задънена улица, лесен за почистванеКабина за подаване на хранителни вещества с винт на капака : Удобно да добавите сложен хранителен газ, който е разтворим във вода и се нуждае всекидневно от храна.Видима прозореца за нивото на водата : Останалата част от обема на водата се вижда от пръв поглед, така че няма нужда всеки ден да отворите капака за наблюдение.Размер на продукта : 180* 180* 160 mm; капацитет : 1,6 л. Материал на продукта : хранителна ABS; номинално напрежение : 5 В 1, А. е Разделена източник на захранване : основаване и резервоара за вода са разделени нагоре и надолу, храна забранено задънена улица, не, лесен за почистване.Кабина за подаване на хранителни вещества с винт на капака : Удобно да добавите сложен хранителен газ, който е разтворим във вода и се нуждае всекидневно от храна.Видима прозореца за нивото на водата : Останалата част от обема на водата се вижда от пръв поглед, така че няма нужда всеки ден да отворите капака за наблюдение.Размери на продукта : 180* 180* 160 mm; капацитет : 1,6 л. Материал на продукта : хранителна ABS; номинално напрежение : 5 V1 A. Размери на продукта : 180* 180* 160 mm; капацитет : 1,6 л. Материал на продукта : хранителна ABS; номинално напрежение : 5 V1 A. Разделен източник на захранване : основаване и резервоара за вода са разделени нагоре и надолу, и храна е забранено, не е задънена улица, лесен за почистване.Кабина за подаване на хранителни вещества с винт на капака : Удобно да добавите сложен хранителен газ, който е разтворим във вода и се нуждае всекидневно от храна.Видима прозореца за нивото на водата : Останалата част от обема на водата се вижда от пръв поглед, така че няма нужда всеки ден да отворите капака за наблюдение.Мокра брада ще принуди домашни любимци да се чувстват несигурни : 26 градуса тава за пиене the living water spring плътно прилепнала към лицето домашен любимец, затова пиенето на вода не намочит брада и не отяжелит си.

Подробности

Подобни продукти в категория