• Новинка
Кутия за котешки тоалетни luckxuan Напълно Затворен Разтегателен Котешки тоалетна и Голяма Купа за Котешки Тоалетни Аксесоари за домашни любимци Многоцветен Допълни?

Кутия за котешки тоалетни luckxuan Напълно Затворен Разтегателен Котешки тоалетна и Голяма Купа за Котешки Тоалетни Аксесоари

BGN 1.00
Налично
Налично

1 Напълно закрита от подвижните купата на отпадъци за мързеливи котки, изолиращ миризма, безгрижен тлъста котка, колан против пясък. Лесно товарене и разтоварване, удобно пространство.Напълно затворен тоалетна осигурява по-голяма, скрита тоалетната за котки.Ефективно премахва неприятната миризма, поддържа околната среда, в чистота и ред и дава на котката ви чувство на сигурност. Материал от зелената смола, здравословен и сигурен, здрав и издръжлив; плъзгаща се тава за лесно почистване котешки тоалетни.Удобно капаче правят тава са по-устойчиви по време на движение. В горната част На капака има кутия за съхранение на малки предмети, като котешко пълнител и торби за боклук.Удобна конструкция на ръкохватката прави прихващане е по-удобно. Добре дошли в моя магазин, всеки ден ще се появят нови продукти, надявам се да се получи своето признание и подкрепа, очакваме с нетърпение да работим с вас, благодаря ви!.Този котешката тоалетна е подходяща за котки от всички породи.Голямо пространство създава котка комфортни условия.Име на продукта : Напълно затворен контейнер за отпадъци Материалът на продукта : полипропиленова смола, Цвят на продукта : бял, розов, кафяв, сребристо сив, червен Област на приложение : семеен, уличен размери на продукта : 52 см * 42 см. * 40 см Описание : 1. Моля, проверете цвета, преди да закупят, благодаря!2. Не включва други елементи, с изключение на боклук кофи, както е показано на снимката на продукта. Моля, обърнете внимание, че поради различни монитори могат да се появят леки хроматични аберации, моля, разберете. Посочените данни са само за справка, размер измерва ръчно, всяка променлива може да се различават, моля, обърнете се към самия продукт, благодаря. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по имейл, и ние ще решим проблема възможно най-скоро. Поздравете вашите мнения и препоръки, за да можем да ви предоставим най-добрите продукти и услуги.

Подробности

Подобни продукти в категория