• Новинка
Дистанционно управление YGN Против Barking Dog Plus Chaser с led подсветка 50 фута, идеален за тренировки, за разходки и поддържане на дисциплина, е безопасно за хора и домашни лю?

Дистанционно управление YGN Против Barking Dog Plus Chaser с led подсветка 50 фута, идеален за тренировки, за разходки и поддържане

BGN 29.93
Налично
Налично

[ Защита от лай + средство плашещи] : Устройство за потискане на лай на кучета от YGN ви позволява да контролират и репресират всеки нежелан лай или агресията на кучетата към хора или други животниСпрете всякакви действия, като лай, битки, грызение мебели, употреба на забранената храна или всяко нежелано поведение. [ Ultra Dual Sonic Waves] : ултразвукови вълни се чува само кучето си или на други кучета, ако за този въпрос.Тя е безопасна за употреба за хора и домашни любимци.С обхват на действие е 50 фута използвайте го за дресура на кучета или приучения до лоши действия.Можете да го използвате за защита на семейството и кучета от други кучета, които проявяват любопитство, выгуливая на вашия домашен любимец.Въздържайте се всички действия, и се държи лоши кучета настрана. [ Безопасно за хора и домашни животни] : Не позволявайте на кучето си или на други кучета лаят без причина.Той също може да проникне през оградата на задния двор, за да помогне на съседните на кучето се избегне лай.Вълни с ниска честота по природа и не могат да бъдат чути от хората, но кучетата ще чуят и ще реагира незабавно. [Портативен и удобен] : Вземете го със себе си навсякъде.На плаж, на разходка или в кучешки парк.Използвайте го навсякъде и лесно да приберете в джоба или чантата си. [ Полезни съвети] : Устройство за защита от кучешки лай YGN няма да работи с много агресивни кучета, шумен среда, кучета, които имат проблеми със слуха, или с много кучета заедно.Ако по някаква причина не сте доволни от покупката си и мислите, че устройството не си струва парите, ние ще възстановим парите си в пълен размер, без въпроси. [ Защита от лай + средство плашещи] : Устройство за потискане на лай на кучета от YGN ви позволява да контролират и репресират всеки нежелан лай или агресията на кучетата към хора или други животни.Спрете всякакви действия, като лай, битки, грызение мебели, употреба на забранената храна или всяко нежелано поведение. [ Ultra Dual Sonic Waves] : ултразвукови вълни се чува само кучето си или на други кучета, ако за този въпрос.Тя е безопасна за употреба за хора и домашни любимци.С обхват на действие е 50 фута използвайте го за дресура на кучета или приучения до лоши действия.Можете да го използвате за защита на семейството и кучета от други кучета, които проявяват любопитство, выгуливая на вашия домашен любимец.Въздържайте се всички действия, и се държи лоши кучета настрана. [ Безопасно за хора и домашни животни] : Не позволявайте на кучето си или на други кучета лаят без причина.Той също може да проникне през оградата на задния двор, за да помогне на съседните на кучето се избегне лай.Вълни с ниска честота по природа и не могат да бъдат чути от хората, но кучетата ще чуят и ще реагира незабавно.

Подробности

Подобни продукти в категория