• Новинка
DVD-Преносим проектор с Вграден DVD плейър с поддръжка на HD 1080P Шрайбпроектор за използване на открито е Съвместим с HDMI, USB, AV, TF, VGA, TV Stick (бял)

DVD-Преносим проектор с Вграден DVD плейър с поддръжка на HD 1080P Шрайбпроектор за използване на открито е Съвместим с HDMI,

BGN 59.99
Налично
Налично

【Вградена функция на DVD】 филм проектор с DVD плейър предоставя зашеметяващ домашно забавлениеСъвместим с DVD, VCD, DVR и други видове дискове директно, без да харчите излишни пари за покупката на DVD плейър. 【По-ярки на цвят, по-светъл свят 】 Уличен проектор с висока яркост и резолюция.Една от най-съвременните led технология ви позволява да видите цвета на любимите си филми, шоу и още много други ярки детайли благодарение на крушка 200 ANSI - 9000 апартамент. насладете се на ярко осветление вашите филми през нощта. поддръжка на собствен резолюция 1080 P, 1280x720.Той по-ярки и по-ясни, отколкото подобни проектори, представени на пазара.Идеалният проектор за гледане на филми на открито и шрайбпроектор за използване на закрито. 【СА подходящи за посрещане на нуждите на вашия дом】 Това е иновация на традиционния проектор, вграден високоговорител възпроизвежда звук с висока интензивност по целия пространство за усилване на киното потапяне; регулиране на трапецеидальные изкривяване и фокусиране, за да получите размера на проекцията 39 '-200' при разстояние на прожектиране 4-19 фута, което осигурява отлични впечатления от гледането, подходящи за двор, за домашно гледане на филми, автомобилни пътувания. 【Широка съвместимост И прилагането на】 Мини проектор е оборудван с интерфейси HDMI, VGA, AV, USB и е съвместим с TV Box, TV Stick, PC, преносими компютри, планшетами, флаш карам USB, медиаплеерами.Предполага се, че това се отнася до много условия — домашно кино, видеоигра, вечеринкам, дейности на открито. 【Оптимална конструкция с минимален срок на служба】 : Този на DVD-проектор извършва в мини размер с ужасен дизайн.Заедно с модерен LCD дисплей проектор Region Free изглежда достойно и красиво. 【Вградена функция на DVD】 филм проектор с DVD плейър предоставя зашеметяващ домашно забавление.Съвместим с DVD, VCD, DVR и други видове дискове директно, без да харчите излишни пари за покупката на DVD плейър. 【По-ярки на цвят, по-светъл свят 】 Уличен проектор с висока яркост и резолюция.Една от най-съвременните led технология ви позволява да видите цвета на любимите си филми, шоу и още много други ярки детайли благодарение на крушка 200 ANSI - 9000 апартамент.

Подробности

Подобни продукти в категория