• Новинка
Uotp Комплекти за Бродерия на кръстат бод Предварително Отпечатани Комплект за Бродерия на кръстат бод 14CT САМ Art Crafts за Начинаещи (J379)

Uotp Комплекти за Бродерия на кръстат бод Предварително Отпечатани Комплект за Бродерия на кръстат бод 14CT САМ Art Crafts

BGN 1.67
Налично
Налично

Размер : 37*27 см, комплектът включва памучен плат с предварително отпечатан 14 карата, фигура с висока разделителна способност, две игли, инструкцияПредварително отпечатани комплекти за бродерия на кръстат бод с нанесен на шарките върху платно са подходящи за начинаещи деца и възрастни. 100% памучен плат и 100% памучни нишки имат ярък цвят и дълготраен.Ние ще предоставим на 30% по-потоци за всеки проект.Комплекти за бродерия на кръстат бод може да се използва като домашен интериор и е наистина уникален, значим, незаменим подарък за всички, които обичаш. ★ Забележка : ★ : Моля, използвайте 2 нишки, 1 нишка за бод отзад. тъй като в него се използва водорастворимая боя за печат, моля, не промокайте, че преди да завърши. Размер : 37*27 см, комплектът включва памучен плат с предварително отпечатан 14 карата, висока резолюция графики, две игли, инструкции.Предварително отпечатани комплекти за бродерия на кръстат бод с нанесен на шарките върху платно са подходящи за начинаещи деца и възрастни. 100% памучен плат и 100% памучни нишки имат ярък цвят и дълготраен.Ние ще предоставим на 30% по-потоци за всеки проект.Комплекти за бродерия на кръстат бод може да се използва като домашен интериор и е наистина уникален, значим, незаменим подарък за всички, които обичаш. ★ Забележка : ★ : Моля, използвайте 2 нишки, 1 нишка за бод отзад. тъй като в него се използва водорастворимая печатна боя, моля, не промокайте му преди да завърши. Предварително отпечатани комплекти за бродерия на кръстат бод с отпечатана картина върху платно, са подходящи за начинаещи деца и възрастни 100% памучен плат и 100% памучни нишки ярки цветове и са трайни.Ние ще предоставим на 30% по-потоци за всеки проект.Комплекти за бродерия на кръстат бод може да се използва като домашен интериор и е наистина уникален, значим, незаменим подарък за всички, които обичаш. ★ Забележка : ★ : Моля, използвайте 2 нишки, 1 нишка за бод отзад.

Подробности

Подобни продукти в категория