• Новинка
Щитове за зърната haakaa 18 мм за кърмене на новородено с затрудненной фиксиране или плоски или обърнати биберони, много тънки и изключително меки, се доставят с калъф ?

Щитове за зърната haakaa 18 мм за кърмене на новородено с затрудненной фиксиране или плоски или обърнати биберони, много

BGN 2.33
Налично
Налично

[Препоръчвам на майки, столкнувшимся с подобни ситуации] - Щитове за зърната Haakaa, които да помогнат на тези майки кърменето да продължи с неприятности при определяне на или са по-плоски и вывернутыми биберони, завязыванием език / устни, прекомерна активност [Ултра-тънки, сверхмягкие, без бисфенол А] - Щитове за зърната Haakaa за кърмене са изработени от 100% хранително силикон, гъвкаво и ултра-тънък, не съдържат бисфенол А, PVC и фталатов.Сверхмягкие силиконови материали леко плътно до гърдите си и согреваются в съответствие с температурата на тялото на мама, осигуряване на естественото усещане за комфорт както за майката, така и за бебето. [Специален ергономичен дизайн] - на Лигавицата на биберони за хранене имат уникална форма, силует и здрав, те са гъвкави и по-плътно към гърдите си, осигурявайки по-голям контакт на кожата между майка и детето си. зърното с 4 дупки помага за предотвратяване и контрол на потока мляко, независимо дали те възникват при задушаване на детето. [Защо избра Haakaa Nipple Shield? ] - За отстраняване на проблеми с фиксиране или плоски или вывернутых зърната на гърдите, за да помогне на майка ми да продължи кърменето.Той също така може да защити възпалени или напукани зърната и намаляване на болката по време на кърмене, като помага на вашето бебе да премине с кърменето в изкуствено.Щитове за зърната идват с кутия за хигиенни съхранение, удобно да ги носят със себе си в детска чанта. [По-лесно обслужване и почистване] - Мийте преди и след всяка употреба.Ние препоръчваме да се пере ръчно в хладка сапунена вода, а също и внимателно изплакнете и боядисани.За стерилизация използвайте парен стерилизатор или се вари във вода в продължение на 2-3 минути.Изработен от 100% хранително силикон, изключително мек и тънък.Сигурно за майки и бебета.Едно парче дизайн - срещу колики.Не съдържа BPA, PVC и фталатов.Уникална форма силует и ултра тънък силикон осигуряват по-голям контакт с кожата.

Подробности

Подобни продукти в категория