• Новинка
Детски превръзки Wonder Woman, 100 карата | Носят Като Етикети, Самозалепващи Антибактериални превръзки, за малки порязвания, ожулвания, изгаряния. Пълнители за Великденс?

Детски превръзки Wonder Woman, 100 карата | Носят Като Етикети, Самозалепващи Антибактериални превръзки, за малки порязвания,

BGN 3.95
Налично
Налично

Бинтове под формата на лого Чудо-женаЗабавно разнообразие от дизайни чалми.Носят като етикети.Споделете с вашите приятели.Антипригарная уплътнение убива бактерии във вътрешността на септата.Помага за предотвратяване на инфекция.ДЕТСКИ САМОЗАЛЕПВАЩИ ПРЕВРЪЗКИ. 100 бинтове за употреба при малки разфасовки, царапинах и изгаряния.ОМЕКОТЯВА И ПРЕДПАЗВА.Омекотява и защитава от порязвания и драскотини, не се придържа към него. Мека, гъвкава пластмаса лесно прилепнала към тялото си. Устойчиво лепило, осигуряваща надеждна фиксация, лесно се открива в обертке.ПРОИЗВЕДЕНО В САЩ.Произведено в САЩ е лидер в областта на оказване на първа помощ на потребителите.ДЕТСКИ САМОЗАЛЕПВАЩИ ПРЕВРЪЗКИ. 100 бинтове за употреба при малки разфасовки, царапинах и изгаряния.ОМЕКОТЯВА И ПРЕДПАЗВА.Омекотява и защитава от порязвания и драскотини, не се придържа към него. Мека, гъвкава пластмаса лесно прилепнала към тялото си. Устойчиво лепило, осигуряваща надеждна фиксация, лесно се открива в обертке.ПРОИЗВЕДЕНО В САЩ.Произведено в САЩ е лидер в областта на оказване на първа помощ на потребителите.

Подробности

Подобни продукти в категория