• Новинка
Четка за Тоалетна GUOJM, Керамични, в Златна и Сребърна Ивица, с Основание, Четка за Почистване на Тоалетната чиния, Държач за тоалетна четка, Комплект Класическите мо?

Четка за Тоалетна GUOJM, Керамични, в Златна и Сребърна Ивица, с Основание, Четка за Почистване на Тоалетната чиния, Държач за тоалетна четка,

BGN 2.00
Налично
Налично

Ергономична четка за тоалетна професионално разработена за вашата баня, което прави вашата баня по-чист и модеренГърлото на бутилката кръгло, висококачествени и изискани, а на база няма дупки, предотвращающего вытекание мръсна вода.Четка за тоалетна представлява комбинирана секция, която може да се замени дюза за четки.Хромирана дръжка от ABS-пластмаса е здрав.В долната част На нанесен красив принт, който е уволнен при висока температура и става по-здрава.Корона четки с висока плътност осигурява по-дълго на шифроване, по-чист и задълбочено.Ергономична четка за тоалетна професионално разработена за вашата баня, което прави вашата баня по-чист и модерен.Гърлото на бутилката кръгло, висококачествени и изискани, а на база няма дупки, предотвращающего вытекание мръсна вода.Четка за тоалетна представлява комбинирана секция, която може да се замени дюза за четки.Хромирана дръжка от ABS-пластмаса е здрав.В долната част На нанесен красив принт, който е уволнен при висока температура и става по-здрава.Корона четки с висока плътност осигурява по-дълго на шифроване, по-чист и задълбочено.Прост и елегантен дизайн, подходящи за всяка баня е незаменим аксесоар за прибиране на реколтата в банята.Име на продукта : Четка за тоалетна Применимая среда : Баня Материал изделия : керамика Начин на инсталация : без перфорация пример : 1. Моля, проверете размера, преди да купите.Поради измервания ръчно може да възникне грешка в 0-3 виж извинете 2. Стоки, различни от тоалетни четки, не са включени в снимките на продукта. Моля, обърнете внимание, че поради различни монитори могат да се появят леки хроматични аберации, моля, разберете. Посочените данни са само за справка, размер измерва ръчно, всяка променлива може да се различават, моля, обърнете се към самия продукт, благодаря. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по имейл, и ние ще решим проблема възможно най-скоро.

Подробности

Подобни продукти в категория