• Новинка
Валяк цигари машина, 1 бр машина тютюн подвижния машина, преносима цигара валцуване машина за билкови цигари тютюн сребро съвместна валцуване машина подвижен кала?

Валяк цигари машина, 1 бр машина тютюн подвижния машина, преносима цигара валцуване машина за билкови цигари тютюн сребро съвместна валцуване

BGN 1.00
Налично
Налично

【Добър дизайн】 Тази тютюнева машина за усукване е предназначена за хора, които се интересуват от ръчни цигариПодходящ за 70-милиметрова цигарената хартия.Размер на цигари се регулира.Можете да изберете диаметър 6 мм или 8 мм. Получи в свое разпореждане този машина за производство на цигари, ще се прави цигарите по всяко време и на всяко място.Перфектни аксесоари за цигари могат да ви спестят пари и време. 【Висококачествени материали】Цигарен машина е изработена от неръждаема стомана, с гладки ръбове и не травмирует ръце.Висококачествен метален корпус прави вальцовую машина за плевелите лесно ржавеющей, тя е здрава и устойчива.Използвайте дебела шкурка, която е трайна и износостойка, му е лесно да носят със себе си. 【Цигари със собствените си ръце】 Ръчни цигари със собствените си ръце, за да отворите повече рецепти и тютюн.Когато направите своя собствена машина за производство на цигари, можете да добавите мед или листа от мента на нарязан тютюн в съответствие с вашия любим аромат, за да се опита стимулиране на вкуса на различни смеси.Очакваме ви други начини на игра, които можете да откриете за себе си. 【Лесна употреба】 Просто поставете хлопчатобумажный фитил, тютюневи трохи и сигаретную хартия редуват в сигаретную машина, след което затворете капака, за да се получи пълна цигара.Лесно управление и бързо образуването на дим. 【Многоцелеви】 Тази сигаретница не само изпълнява функцията на прикуривания, но също така може да се използва като портсигара или калъф за съхранение на тютюн.Това е идеален подарък за приятели и роднини, които пушат.

Подробности

Подобни продукти в категория