• Новинка
Кардан стабилизатор за смартфон Zhiyun Smooth Q4, 3-Аксиален Кардан подвес за телефон, за Android и iPhone 13 12 11 PRO MAX, Вграден в разклонител, Преносими и сгъваеми, Стабилизатор за в?

Кардан стабилизатор за смартфон Zhiyun Smooth Q4, 3-Аксиален Кардан подвес за телефон, за Android и iPhone 13 12 11 PRO MAX, Вграден

BGN 46.20
Налично
Налично

?【Преносими и сгъваеми, мощна мощност】 този път съвсем нов външен вид за по-добро захващане и удобна опаковкаБлагодарение на эргономичному дизайн и гладка повърхност кардан подвес просто брилянтен е в ръката.Просто сгънете или разширяване на кардан подвес на секундата, и сте готови за снимане в движение. ?【Плъзгаща се конструкция, вграден удължител】, Благодарение на вградения выдвижному протежение на пръчката, с диаметър 215 мм SMOOTH-Q4 ви позволява да снимате от различни ъгли с по-широк контекст.Развивайте своя творчески потенциал по време на приключения с помощта на SMOOTH-Q4 в нова визия. ?【Многофункционално колело управление.За плавно управление на 】Управление с една ръка става по-лесно, благодарение мултифункционално колело управление.Просто натиснете, за да регулирате яркостта, и го плъзнете, за да регулирате фокусно разстояние точно имате под ръка. ?【Интуитивно контролен панел.Види - означава да се контролира】Вижте и переключайтесь между различните режими на снимане с помощта на най-интуитивен показатели и добре организирана контролния панел.Всичко е в рамките на видимост и контрол само имате под ръка.Поддържа няколко режима на снимане и ефекти, които ще ви помогнат да снимате видео като професионалисти. ?【Интелигентни режими на снимане.Внесете всичките си фантазии 】 Изберете режима на снимане в приложение ZY Cami, и тя автоматично ще ви помогне да създадете шедьовър.Вашият най-добрата работа, точно зад ъгъла.Нова сгъваема конструкция го прави още по-компактен √. Сгъваем дизайн на пръта за по-уникални снимки √. Двустранен магнитен попълнете лампа √ (трябва да се закупят отделно, не е включена в стандартната версия).Многофункционално колело управление за плавно управление √. Време на работа на батерията в режим пейзаж : 10-15 часа. Време за зареждане : 2 часа; зарядния Ток : 100 ma - 3300 mah. Bluetooth : Bluetooth 4.2; Работно напрежение : 6,5 По - 8,8 Век Механичен обхват на наклон : 338 °.

Подробности

Подобни продукти в категория