• Новинка
Набор от съдове за многократна употреба с Калъф, Дългогодишна Пластмасови Прибори за пътуване, не съдържа Bpa, 1 Комплект Пластмасови лъжици и Вилици, Комплект Пласт?

Набор от съдове за многократна употреба с Калъф, Дългогодишна Пластмасови Прибори за пътуване, не съдържа Bpa, 1 Комплект

BGN 2.37
Налично
Налично

【Предпоставка включва】 1 комплект прибори за еднократна употреба с калъфВъв всеки набор от прибори за хранене включват вилица, лъжица, нож и сладки пръчици за хранене.И всеки набор от прибори за хранене е опакован в един калъф индивидуално.Съвет : Моля, съхранявайте в пластмасова купа се пази от огън. 【КАЧЕСТВЕН МАТЕРИАЛ, НАБОР от ПРИБОРИ ЗА ОБЯД】Този комплект прибори за пътуване с футляром е изработен от безопасен за храните пластмаса, не е токсичен и няма неприятна миризма.Тази комбинация е чудесен набор от прибори за хранене, който може да се използва няколко пъти и което лесно се съхраняват и носят със себе си навсякъде по пътя. 【Лесно да носите със себе си】 Този преносим комплект съдове за готвене с футляром с малки размери и ниско тегло. Пластмасов пътен набор от прибори за хранене с футляром от 4 теми е необходим за ежедневна употреба.Подходящ за почивка, работа, обучение, пътуване, на работното място, консумиране на храна в движение, пикник, къмпинг и т. 【ЕКОЛОГИЧНО чисти Обичат много да пътуват и не винаги могат да се хранят в кафенето; Обичат да ходят на пикник, туризъм и прекарване на времето на открито.Този пътен набор от прибори за хранене се състои от 1 опаковане в различни цветове, така че всеки ще избере любимия си цвят в зависимост от вашето настроение и вкус.Освен това, този комплект лъжици и вилици е изработен от безопасен за храните пластмаса, не е токсичен и няма неприятна миризма.Но, моля, дръжте прибори за хранене далеч от огъня.Забравете за еднократна употреба на пластмасов съд, Че може да бъде по-добре за удобство и грижа за природата?.

Подробности

Подобни продукти в категория