• Новинка
Комплект за бродиране Yutaohui за начинаещи, Комплект за бродерия на кръстат бод за начинаещи, комплект за бродиране начинаещи, комплект за бродиране пеперуди, 1 на обр?

Комплект за бродиране Yutaohui за начинаещи, Комплект за бродерия на кръстат бод за начинаещи, комплект за бродиране начинаещи,

BGN 4.19
Налично
Налично

[Комплект за бродерия за начинаещи] Лавандуловата малка пеперуда и комплекти за бродерия на новаците в комплект за бродиране много лесно се насладите на изкуството на бродиране [Комплект за бродерия ръчна изработка] Комплект за бродиране Yutaohui за начинаещи се състои от 1 комплект плат за бродиране 29 cm x 29 cm, 1 копията с цветя, лавандула и папийонка, 1 пяльца за бродиране (размер 20 см. * 20 см), достатъчно многоцветни конци за бродиране и 2 бр. игли за бродерия, 1 бр. инструкции на английски език, с които можете да се насладите. [Прост модел, за да започне] Модел на този комплект за бродерия е много проста, просто стъпка по стъпка, обърнете се към инструкциите на всяка от плат нанесен определен модел, който много ще помогне на новодошлите да се започне.Пяльцы за бродиране, предоставени от тук, може да помогне да се създаде. [По-добре Разкрасяване] Когато приключите с този прекрасен комплект за бродиране пеперуди за начинаещи, украсете им хола или спалнята.Този комплект за бродиране на животните и може да се използва от калъфка, листа, на раницата и така нататък. [Подарък] Бродерия - традиционното изкуство в Китай.Можете да споделите този комплект за бродиране със своите приятели, семейство, за да се насладите на изкуството на бродиране, особено за тези, които в момента се разработва комплект за бродиране.Когато приключите с този комплект за бродерия на пеперуда, той ще се превърне в чудесен подарък за любимия човек, семейството или приятелите. [Комплект за бродерия за начинаещи] Лавандуловата малка пеперуда и комплекти за бродерия на новаците в комплект за бродиране много лесно се насладите на изкуството на бродиране. [Комплект за бродерия ръчна изработка] Комплект за бродиране Yutaohui за начинаещи се състои от 1 комплект плат за бродиране 29 cm x 29 cm, 1 копията с цветя, лавандула и папийонка, 1 пяльца за бродиране (размер 20 см. * 20 см), достатъчно многоцветни конци за бродиране и 2 бр.

Подробности

Подобни продукти в категория