• Новинка
Докинг станция за зарядното устройство контролер PS5. Поставка за зареждане на контролера Playstation 5 с две пристанища, бърза скорост на зареждане, led индикатор и капачк?

Докинг станция за зарядното устройство контролер PS5. Поставка за зареждане на контролера Playstation 5 с две пристанища, бърза скорост

BGN 7.19
Налично
Налично

【ЗАРЕЖДАЙТЕ ДВА КОНТРОЛЕРА ЕДНОВРЕМЕННО】 Той е предназначен за едновременно зареждане на двата си контролериЗадължително условие за дълги игрови сесии на конзолата ps5. 【БЪРЗО ЗАРЕЖДАНЕ НА 2. Той може да зарежда 2 контролер PS5 едновременно; 3. Използвайте за зареждане на штекерный connector Type-C, който лесно се поставя или се извлича от зарядното устройство на контролера; 4. Красив външен вид и удобен за настаняване; 5. Ниска консумация на енергия в режим изчакване, енергоспестяващ и защита на околната среда; 6. Вграден защитен чип осигурява най-надеждна защита на вашия контролер. Вход за зареждане на контролера : DC 5 V-2 A Изход за зареждане на контролера : 1 A Забележка : 1. Адаптер за захранване трябва да изключите от мрежата, когато устройството е напълно заряжено или не се използва. Този продукт не може да се използва и се съхраняват във влажна среда. При използване или съхранение на този на продукта трябва да се избягва попадане на прах и тежки товари, за да се удължи живота му. Моля, не използвайте продукта, което намокло, счупят или счупено, а също и с проблемите на електрическите характеристики, причинени от неправилна употреба. Не използвайте за сушене на външно нагревательное оборудване, като микровълнови печки. Ако той е повреден, моля, изпратете го в отдел поддръжка за рециклиране.Не разбиване на себе си. Съхранявайте този продукт на място, недостъпно за деца.Пратката включва : 1x зарядно устройство за контролер ps5 1x кабел с дължина 0,85 m 1 двойка капачки за джойстик с палеца Забележка : Контролери PS5 на снимките в комплекта не са включени.Ако имате някакви проблеми със зарядно устройство контролер PS5.Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще предоставим на задоволително решение.

Подробности

Подобни продукти в категория