• Новинка
Хидратиращ лосион за тяло със Зелен чай и алое с масло от шеа и масло от жожоба | Лосион за тяло за жени и мъже, Без парабени, Вегетариански лосион за суха кожа (16 унци?

Хидратиращ лосион за тяло със Зелен чай и алое с масло от шеа и масло от жожоба | Лосион за тяло за жени и мъже, Без парабени,

BGN 3.00
Налично
Налично

ОВЛАЖНЯВАЩ ЛОСИОН ЗА СУХА КОЖА с добавянето на осветляющего на витамин С и лечебни масла от жожоба, този лосион придава на кожата блясък и осигурява дълготрайна хидратацияСметана, успокояваща веган лосион овлажнява кожата и носи спокойствие и облекчение с всеки да се приложи.НЕ, УСПОКОЯВАЩ ЛОСИОН ЗА ТЯЛО се абсорбира бързо и не се понася. Естествен аромат на лосиона се комбинира с 4-пъти на хранителна основа от масло от шеа, маслиново масло, алое и витамин е, освежаваща бамбук, восстанавливающего зелен чай и смягчающего масло от жожоба. 100% ВЕГЕТАРИАНСКИ ЛОСИОН не съдържа парабени, жестокост, SLS, фталатов и произведен в САЩ.Нашият лосион за тяло с масло от шеа подхранва и успокоява, като се използват само най-добрите съставки. След това лосион се инжектира витамин С, която придава на кожата естествен блясък, който изглежда така, сякаш тя блести отвътре.КОМПЛЕКТ ОТ ТРИ (3) ЛОСИОНИ със ЗЕЛЕН ЧАЙ и АЛОЕ в удобни бутилки-помпах идеален за баня, спалня, стая за гости или за масово използване в хотели и извън тях.Поглезете себе си и своите гости.Три (3) части на 16 грама.ПОЧУВСТВАЙТЕ РАЗЛИКАТА, ИЗРАБОТИМ КАЧЕСТВЕНИ покупки - при закупуване на тази опаковка от 3 броя можете също дари 3 парче сапун нуждаещите човек на човек, чрез подкрепа на нашата мисия soap = hope.

Подробности

Подобни продукти в категория