• Новинка
Нов Lon0167 1 бр. Препоръчва M4 x 45 надеждна ефективност x 31,5 мм и Десния 2 Диска Въртяща се перка за брутална лодки Черен (id: 82e 9c 74 696)

Нов Lon0167 1 бр. Препоръчва M4 x 45 надеждна ефективност x 31,5 мм и Десния 2 Диска Въртяща се перка за брутална лодки Черен

BGN 2.67
Налично
Налично

Държава на производство (издръжлив на употреба) : КИТАЙ; Материал : Найлон, медНето тегло : безупречен 7 g; Съдържание на опаковката : 1 x ненадминат десен RC-перка на неподражаемия витлото.Основен цвят : Внимателно подбран и черно; Диаметър на въртене : 31,5 мм Стъпка на добра опора : 45 мм. Диаметър на конци : идеален за качество на производство M4. Държава-производител (е трайна в употреба) : КИТАЙ; Материал : найлон, мед.Нето тегло : безупречен 7 g; Съдържание на опаковката : 1 x ненадминат десен RC-перка на неподражаемия витлото.Основен цвят : Внимателно подбран и черно; Диаметър на въртене : 31,5 мм Стъпка на добра опора : 45 мм. Диаметър на конци : идеален за качество на производство M4. Съвети : поради различните монитори, осветление на снимане, фактори на околната среда и други причини, има някои вариации, които съществуват обективно и които не могат да бъдат избегнати.Но обикновено това не се отрази на употребата на продукта, ако се интересуваме от това, моля, разгледайте внимателно, преди да купите. благодарим ви!Широко се използва в моторе лодка на двигателя RC на разумна цена, подмяна на витлото отлично качество на изработка.Моля, проверете внимателно препоръчителен диаметър на въртене и височина, наклон на продукта, да се уверите, че той е съвместим с вашия мотор за радиоуправляемой лодки и акумулаторна батерия.Това е продукт, който не е OEM производител.Само аксесоар, модел лодки тук не влиза.

Подробности

Подобни продукти в категория