• Новинка
SCANDISH - Шведски кухненски кърпи за кухня - Комплект от 4 шведски подарък кърпички за миене на съдове - Изключителна шведски кърпички за миене на съдове, Произведени в ?

SCANDISH - Шведски кухненски кърпи за кухня - Комплект от 4 шведски подарък кърпички за миене на съдове - Изключителна шведски кърпички

BGN 12.66
Налично
Налично

???? ?? ????! – 4 изключителни за многократна употреба, кърпички за почистване, изработени от най-качествени на пазараТези кухненски кърпи за миене на съдове, внимателно опаковани в подарък опаковка за идеално да се обърне като подарък на вас или на приятел / семейство.Използвайте ги като кухненски подаръци за мама, нов дом, рожден ден или Коледа. Кухненски кърпи - подарък за жени. ?????? ????? – Безбумажные хартиени кърпи за многократна употреба и на гъба за съдове, сега са се превърнали в реалност, благодарение на шведската салфетка за миене на съдове.Изработена от 70% целулоза и 30% памук с нанасянето на бои на водна основа, тези шведски кухненски кърпи за миене на съдове може да се използват отново и отново.Освен това, уникалният състав на материала шведски кърпички за миене на съдове, изобретени още през 1949 г., 100% биоразлагаем и е подходящ за компостиране. ???? ?????, И НА ПЛАНЕТАТА – Повече никакви еднократни хартиени кърпи или салфетки.Кухненската гъба Scandish за миене на съдове, за да се справят със своята задача, и да ги използвате отново и отново, което ги прави едни от най-добрите екологични стоки от първа необходимост за дома и кухнята.Скандинавските кърпички за миене на съдове - отлична алтернатива хартиени кърпи за ръце полотенцам шведски производство и идеална hybrid подмяна на кухненски салфеткам и губкам. ?????????? кухня, бани, офиси, плотове, прозорци, мебели и растения.Идеален за влажно избърсване на прах и не оставя на разводите на повърхността.Почистете с парцал за миене на съдове в пералня или миялна машина и отново да ги използвате.ПРОИЗВЕДЕНО В ШВЕЦИЯ : Тези шведски гъба за съдове са изработени в Швеция, разработени в Швеция и са опаковани в Швеция.Тяхната автентична геометричен модел на кърпи и надпис "Не плачи заради пролитого мляко." в съчетание с висококачествени материали и изключителна да ги правят перфектен шведски коледен подарък за съдове или кухненски кърпи за всеки повод. ???? ?? ????! – 4 изключителни за многократна употреба, кърпички за почистване, изработени от най-качествени на пазара.Тези кухненски кърпи за миене на съдове, внимателно опаковани в подарък опаковка за идеално да се обърне като подарък на вас или на приятел / семейство.Използвайте ги като кухненски подаръци за мама, нов дом, рожден ден или Коледа. Кухненски кърпи - подарък за жени. ?????? ????? – Безбумажные хартиени кърпи за многократна употреба и на гъба за съдове, сега са се превърнали в реалност, благодарение на шведската салфетка за миене на съдове.

Подробности

Подобни продукти в категория