• Новинка
Безжична слушалка Soraz, Bluetooth Headest Bluetooth Версия 5.1 за конферентни разговори, онлайн курсове, видео, Гласов чат (Черен)

Безжична слушалка Soraz, Bluetooth Headest Bluetooth Версия 5.1 за конферентни разговори, онлайн курсове, видео, Гласов чат (Черен)

BGN 1.67
Налично
Налично

Ушите, качеството на binaural стереозвукаТя може да се използва с една слушалки.Идеален за конферентни разговори, онлайн курсове и видео и гласов чат.Наскоро подобрени интелигентно сензорно управление прави управлението по-удобно и сподручным.Приемайте и се насладете им се, удобно и бързо.Разработен в съответствие с ергономична форма на охлюв, той осигурява продължително носене без никакъв дискомфорт. Снабден с отделение за зареждане на батерията с голям капацитет, той може да зарежда не само със слушалки, но и на мобилни устройства, като например мобилни телефони.Bluetooth Версия 5.1, която е съвместима с повечето Bluetooth устройства, цялостна актуализация за осигуряване на добра връзка.Ушите, качеството на binaural стереозвука.Тя може да се използва с една слушалки.Идеален за конферентни разговори, онлайн курсове и видео и гласов чат.Наскоро подобрени интелигентно сензорно управление прави управлението по-удобно и сподручным.Приемайте и се насладете им се, удобно и бързо.Разработен в съответствие с ергономична форма на охлюв, той осигурява продължително носене без никакъв дискомфорт. Снабден с отделение за зареждане на батерията с голям капацитет, той може да зарежда не само със слушалки, но и на мобилни устройства, като например мобилни телефони.Bluetooth Версия 5.1, която е съвместима с повечето Bluetooth устройства, цялостна актуализация за осигуряване на добра връзка. Bluetooth Версия 5.1, която е съвместима с повечето Bluetooth устройства, цялостна актуализация за осигуряване на добра връзка. Снабден с отделение за зареждане на батерията с голям капацитет, той може да зарежда не само със слушалки, но и на мобилни устройства, като например мобилни телефони. Ушите, качеството на binaural стереозвука.Тя може да се използва с една слушалки.Идеален за конферентни разговори, онлайн курсове и видео и гласов чат. Наскоро подобрени интелигентно сензорно управление прави управлението по-комфортно и удобно.Вземете и да го използвате, удобно и бързо.

Подробности

Item Type:
Bluetooth Headphone
Material:
ABS
Color:
Black
Bluetooth Version:
V5.1
Battery (Charging Box):
Lithium electronic battery 1200 mAh
Battery (Headphone):
Lithium electronic battery 35mAh
Charging Time:
1-2 hours
Standby Time:
12 hours
Working Time:
3 hours
Support Protocol:
A2DP / HFP / HSP / AVRCP / SPP
Transmission Frequency:
(2400-2483.5) MHz
Working Distance:
10m/32.8ft (without obstacles)
How to Use:
1. Open the upper cover of the charging compartment and take out the earphones, the earphones are automatically turned on and paired.:
2. Open the Bluetooth settings of your mobile phone or other devices, search for Bluetooth and click connect, and you can use it.:
3. Insert the charging cable into one end of the charging compartment and connect the other end to the power supply to charge the charging compartment.:
4. Touch control, long press for 5 seconds to switch on and off. Put the earphones back into the charging compartment and automatically shut down.:
5. Mobile power supply:
Insert one end

Подобни продукти в категория