• Новинка
JOLOJO [2] Защитно фолио за обектива на камерата Bling защитно фолио за екран от закалено стъкло, която е съвместима с iPhone 14 Pro / Max, ултра прозрачна / тънка, [защита от надрас?

JOLOJO [2] Защитно фолио за обектива на камерата Bling защитно фолио за екран от закалено стъкло, която е съвместима с iPhone 14 Pro / Max,

BGN 5.33
Налично
Налично

【Съвместимост за i Phone 14 Pro (6,1 ") /Max (6,7 ") сапфировая броня на обектива】- JOLOJO проучени и разработени отлична металния капак на основния цвят със защита на 360 градусаСапфирен кристал в комбинация със стъкло kangning предпазва от драскотини / удари и предпазва от удари в обектива.С монтаж чекмедже лесна инсталация, без мехурчета, сверхчистое стъкло на обектива ви позволява да правите снимки на същото качество, че и на смартфон. 【Устойчивост на удар и защита от драскотини】 - Пълно покритие от край до край максимално да защити вашата камера на iphone от ежедневна употреба.Не се притеснявайте за царапинах в джоба или в чантата си.Изработен от висококачествени материали, удароустойчив, небьющийся, той винаги може да защити обектива на камерата на i Phone.Удобен калъф за продукта!. 【Слой лепило 3 м и ултра-тънък】 Закопчава лесно, лепило чудесен. Водо-и пыленепроницаемая двойна лента 3 M Nano с висока адхезия;, изолирано от вода, прах, мъгла. Максимална защита на обектива, не се притеснявайте, че на прах ще съсипе вашия обектив.Висока прозрачност лента над 98% от светлина осигуряват оригинално висока резолюция на снимки и видео.Независим дизайн няма да се отрази на функцията на светкавицата.с помощта на инструмент за премахване не се притеснявайте за това, че камерата ще е трудно да се извлече. 【Беспроблемная гаранция】 Ако имате някакви въпроси за получените от вас продукти, моля, свържете се с нас по всяко време, като изпълните следните стъпки : ① "Вход" → ② "Вашите поръчки" →③ "задайте въпрос за този продукт".Ние предоставяме 100% гаранция за съответствие с безплатна гаранция, подмяна или други решения.

Подробности

Подобни продукти в категория