• Новинка
Дървена Кутия за Салфетки Zyyini, Правоъгълна Кутия за Салфетки Елегантна Дървена Кутия за Салфетки за Хол Спалня Кухня (Светъл)

Дървена Кутия за Салфетки Zyyini, Правоъгълна Кутия за Салфетки Елегантна Дървена Кутия за Салфетки за Хол Спалня Кухня (Светъл)

BGN 9.91
Налично
Налично

Тънка работа, готвене и сушене при висока температураБоя ярка и чиста, с нежно сияние, и тя е толкова проста.Удобен за потребителя дизайн : скосени ъгли, еклектичен и всекидневни.Форма на проста и елегантна, подходяща за различни стилове на дома.Чекмеджето выдвижного вид, лесен за използване.Тънка работа, готвене и сушене при висока температура.Боя ярка и чиста, с нежно сияние, и тя е толкова проста.Удобен за потребителя дизайн : скосени ъгли, еклектичен и всекидневни.Форма на проста и елегантна, подходяща за различни стилове на дома.Чекмеджето выдвижного вид, лесен за използване.Характеристики : 1. Изящна изработка, высокотемпературное готвене и сушене. Боя ярка и чиста, с нежно сияние, и тя е толкова проста. Удобен за потребителя дизайн : скосени ъгли, еклектичен и всекидневни. Чекмеджето выдвижного тип, лесен за употреба. Форма на проста и елегантна, подходяща за различни стилове на дома.Спецификация : Цвят : черен, светъл (опция) Размер : 23 * 12 * 10.1 тегло : приблизително 435 г Осъществяване списък : 1 * Кутия за салфетки.

Подробности

Color:
black, light (optional)
Size:
23 * 12 * 10.5cm / 9.1 * 4.7 * 4.1in
Weight:
approx. 435g
Package list:
1 * Tissue Box:

Подобни продукти в категория