• Новинка
Табуретка за удобно съхранение на Седалката-Кубче за съхранение, Сгъваема Табуретка за краката с източнобеломорски район с ефект на паметта, за да спестите място, ?

Табуретка за удобно съхранение на Седалката-Кубче за съхранение, Сгъваема Табуретка за краката с източнобеломорски район с ефект на

BGN 2.67
Налично
Налично

【Скрито място за съхранение на】 Този табуретка за съхранение с размери 30x30x30 см / 11,8x11,8x11,8 инча може лесно да отговарят на вашите нужди в организацията на малките неща : книги, играчки, дрехи, одеяла, дистанционно управление, обувки и т 【Комфорт 13 "L x 13"W x 13"H; 30 "L x 15"W x 15"H ЗДРАВА КОНСТРУКЦИЯ - този хоп за съхранение с капацитет до 300 килограма, на него лесно разместится възрастен човек с комфорта и безопасността.Контейнер за съхранение на различни цели : Разпространение на всякаква всячину, като например одеяла, възглавнички, книги, играчки, дрехи, дистанционно управление, обувки и т. - Поставка за краката : Сложи краката си на тази перфектна стойка за краката, премахване на умора през целия ден. - Гъвкаво седалка : предлагаме ви допълнителни места, когато ще дойдат вашите приятели или семейство. - Масичка за кафе : отличен тава за вашето кафе или напитка.Co Co Ливинг ви предлага различни видове отлични продукти за домашно съхранение и организация с високо качество, добра цена и внимателно обслужване на клиенти, за да отговарят на вашите нужди.Ние искаме да са на 100% доволни от всяка покупка, която правите за нас, така че свържете се с нас, ако имате някакви въпроси или искате да се върнем, замяна или връщане на стоките си.

Подробности

Подобни продукти в категория