• Новинка
Набор от клавиатури манипулатори за контролер, да се занимават със Силиконово покритие, Метален Набор от клавиатури Манипулатори, Лесен за управление, Намалява Ум?

Набор от клавиатури манипулатори за контролер, да се занимават със Силиконово покритие, Метален Набор от клавиатури Манипулатори,

BGN 2.33
Налично
Налично

Широка съвместимост : Комплект за смяна на бутоните за управление е съвместим с устройства, for, за ключа, за грайфери, перфектенВисококачествен материал : Набор от метални плешки за ключове с дръжка е изработена от висококачествен алуминий, ABS и силиконови материали за дълголетие.Силиконово покритие : Клавиш управление има силиконово покритие, което докосва с палец, което ви гарантира по-добър контрол.Идеален заместител : Комплект дръжки за метални клавиши замества стари, счупени или износени оригинални бутони и придава на вашия контролер нов външен вид.Удобно захващане : Комплект за смяна на бутоните за управление е вогнутый и изпъкнал дизайн за допълнителен комфорт и улавяне. Висококачествен материал : Набор от метални плешки за ключове с дръжка е изработена от висококачествен алуминий, ABS и силиконови материали за дълголетие. Идеален заместител : Комплект дръжки за метални клавиши замества стари, счупени или износени оригинални бутони и придава на вашия контролер нов външен вид. Удобно захващане : Комплект за смяна на бутоните за управление е вогнутый и изпъкнал дизайн за допълнителен комфорт и улавяне. Силиконово покритие : Клавиш управление има силиконово покритие, което докосва с палец, което ви гарантира по-добър контрол. Широка съвместимост : Комплект за смяна на бутоните за управление е съвместим с устройства, for, за ключа, за грайфери, перфектен.Спецификация : Тип на продукта : Комплект за контрол на метален ключ Материал : алуминиева сплав, ABS, силикон Приложими устройство : да, за ключа, за дръжки на контролера, Като използвате : Инсталирайте и използвайте.Списък на пакетите : 11 x Keys4 x Весло2 x Отвертка1 x Чанта за съхранение.

Подробности

Item Type:
Controller Metal Key Paddle Kit
Material:
Aluminum Alloy, ABS, Silicone
Applicable Devices:
For , for Switch, for Handle Controller
How to Use:
Install and use.:
Package List:
11 x Keys:
4 x Paddle:
2 x Screwdriver:
1 x Storage Bag:

Подобни продукти в категория