• Новинка
Кола, мобилен телефон, Автомобилна Задната част на Възглавницата Притежател на мобилен телефон, Преносим Топка Адаптер За Прикрепване на Ram Скоба останалите глава?

Кола, мобилен телефон, Автомобилна Задната част на Възглавницата Притежател на мобилен телефон, Преносим Топка Адаптер За

BGN 1.67
Налично
Налично

Материал : Изработен е от висококачествен ABS-материал, е с висока производителност, надеждни качество и много траенПреносим : С нашите продукти, ще ви бъде по-удобно да използват своя мобилен телефон в колата.Лесна инсталация : Защелкивающийся монтаж, надежден и издръжлив.Той е лесен за инсталиране и може да бъде инсталиран директно, което спестява време и усилия, и ви осигурява удобство.Приложение : продуктът е много практичен автомобилен аксесоар, удобен за вашето ежедневие. размер : 11-16 мм, 16-21 мм, от 19 до 24 мм. Продукт има множество спецификации за избор, които да отговарят на вашите различни нужди.Материал : Изработен е от висококачествен ABS-материал, е с висока производителност, надеждни качество и много траен.Преносим : С нашите продукти, ще ви бъде по-удобно да използват своя мобилен телефон в колата.Лесна инсталация : Защелкивающийся монтаж, надежден и издръжлив.Той е лесен за инсталиране и може да бъде инсталиран директно, което спестява време и усилия, и ви осигурява удобство.Приложение : продуктът е много практичен автомобилен аксесоар, удобен за вашето ежедневие. размер : 11-16 мм, 16-21 мм, от 19 до 24 мм. Продукт има множество спецификации за избор, които да отговарят на вашите различни нужди.Описание : Материал на продукта : ABS Цвят на продукта : черен Стил изделия : 11-16 мм, 16-21 мм, от 19 до 24 мм Обхват : диаметър 11-24 мм Помещение включва : 1 × аксесоар за притежателя на телефон Забележка : 1. Цвят : поради различия в началния екран и осветление на цвета на продукта може да се различават малко от изображението. За размер : измервания са направени на ръка, възможни са различни методи за измерване, моля, имайте предвид разликата в 1-2 виж гаранция за 100% удовлетвореност на : Удовлетвореност на клиентите е наш основен приоритет.Нашите продукти се провежда строги тестове за качество.Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас!Нашата услуга за поддръжка на клиенти ще ви отговори своевременно в рамките на 24 часа.

Подробности

Подобни продукти в категория