• Новинка
Нашийник за кучета с подсветка за сигурност през нощта, 3D Diamond дизайн от мек материал, в 8 цвята, 15 режими на смени, Регулируем размер (S (11,8-15,7 инча), черен)

Нашийник за кучета с подсветка за сигурност през нощта, 3D Diamond дизайн от мек материал, в 8 цвята, 15 режими на смени,

BGN 1.33
Налично
Налично

【Мек материал с 3 D бриллиантовым дизайн】 : Нашийник за кучета с подсветка за сигурност през нощта Този led нашийник за кучета е изработена от найлон и полиуретанова материалУникален дизайн под формата на 3 D диамант, който ви позволява да се запази видимостта на 500 метра при слаба светлина или изобщо без него, за да кучето остава в безопасност, я видял и се отдалечаваше от пътно-транспортни произшествия. 【15 режими】 : Нашийник за кучета с подсветка за сигурност в нощта на 15 режими на постоянно осветление с регулируеми 8 цветя. 【USB-C, акумулаторна батерия】 : Този светлинен нашийник за кучета зарежда от USB, което е по-икономично и екологично чисти.Батерия с голям капацитет, се зарежда за около 2 часа, може непрекъснато да се използва в режим на постоянно осветление в продължение на 6-8 часа.Удобна led дизайн, при продължителна употреба не се нагрява.Регулируем размер на】 Нашийник за кучета с подсветка за сигурност през нощта Нашийник за куче може лесно да се регулира по размер с помощта на еластична ключалката.моля, изберете размер в съответствие с дължината на шията на вашия домашен любимец. 【Предпоставка включва】 : Нашийник за кучета с подсветка за нощен сигурност 1 * Светлинна нашийник за домашни любимци 1 * USB кабел за зареждане. 【Мек материал с 3 D бриллиантовым дизайн】 : Нашийник за кучета с подсветка за сигурност през нощта Този led нашийник за кучета е изработена от найлон и полиуретанова материал.Уникален дизайн под формата на 3 D диамант, който ви позволява да се запази видимостта на 500 метра при слаба светлина или изобщо без него, за да кучето остава в безопасност, я видял и се отдалечаваше от пътно-транспортни произшествия. 【15 режими】 : Нашийник за кучета с подсветка за сигурност в нощта на 15 режими на постоянно осветление с регулируеми 8 цветя. 【USB-C, акумулаторна батерия】 : Този светлинен нашийник за кучета зарежда от USB, което е по-икономично и екологично чисти.

Подробности

Подобни продукти в категория