• Новинка
колела 50 мм Въртящи се Колела за легла Колело Със спирачка (4 бр.), Болт / 7x27 мм / Натоварване на едно колело 20 кг, Сменяеми Колела с Превръщането стълб За мебели, За кол?

колела 50 мм Въртящи се Колела за легла Колело Със спирачка (4 бр.), Болт / 7x27 мм / Натоварване на едно колело 20 кг, Сменяеми Колела с

BGN 1.67
Налично
Налично

С помощта на нашите завъртане на ролките ще прерасне в пълна тишинаТовароподемност : едно универсално колело с товароподемност 20 кг, комплект от 4-те парчета. Това е най-добрият избор за смяна на стари мебелни ролки.Материал : гума колела с висока твърдост, устойчивост на износване, пыленепроницаемость, бесшумность и сигурност, липса на щети пол.Метални лагери, гъвкаво въртене, стабилни и издръжливи.Въртящи се предни колела колела със спирачка : въртящи се на 360 °, можете по желание да промените посоката на движение напред и лесно и гъвкаво се движат мебельное обзавеждане. Размер : диаметър бутам валяк = 2 инча; височина на инсталацията = 55 mm; инсталационния стълб : 7*27 мм. Размер на контролния фигурата.С помощта на нашите завъртане на ролките ще прерасне в пълна тишина.Товароподемност : едно универсално колело с товароподемност 20 кг, комплект от 4-те парчета. Това е най-добрият избор за смяна на стари мебелни ролки.Материал : гума колела с висока твърдост, устойчивост на износване, пыленепроницаемость, бесшумность и сигурност, липса на щети пол.Метални лагери, гъвкаво въртене, стабилни и издръжливи.Въртящи се предни колела колела със спирачка : въртящи се на 360 °, можете по желание да промените посоката на движение напред и лесно и гъвкаво се движат мебельное обзавеждане. Размер : диаметър бутам валяк = 2 инча; височина на инсталацията = 55 mm; инсталационния стълб : 7*27 мм. Размер на контролния фигурата.Нашата замяна на колелце за настолни столове никога не поцарапает, не испачкает и няма да навреди на вашите подове.Параметри на продукта : Име на продукта : Джанти Брой опаковки : 4Материал : каучук + Пластикдиаметр колела : 2 " /50 мм Ръководство пръчка : 7 *27 mm Височина на инсталиране : 55 мм Товароносимост : 20 кг (бвп отточна тръба на шарнирна връзка валяк) Проблем с грешка : Тя се отнася до стойността на грешки в рамките на международен стандарт и не засяга използването.

Подробности

Подобни продукти в категория